TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, October 5, 2012

INILAH DIA BABY COMEL SEMALAM........


Salam semua.........

Hari ini nak n3  baby comel lagi tembam dalam family hubby, ini cucu ke 10 FIL & MIL saya.

n3 kelahiran baby comel ini pernah saya tulis (KLIK SINI) masa tu nama belum didaftarkan lagi dan kakak baby comel ini suka sangat nama Adira (konon-konon nama itu untuk adiknya)

Setelah dicari makna nama itu tidak dijumpai atau tidak sesuai akhirnya semua bersepakat untuk memilih nama baru yang sangat indah dengan makna yang baik sekali


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^







NUR IMANINA NADHIRAH MOHD SHAHRIZAL
LAHIR : 02/08/2012
BERAT MASA LAHIR : 3.2 KG
BERAT TERKINI : 6 KG (memang semangat, comel, tembam semua ada)

(minta keizinan adik ipar pinjam gambar nadhirah copy dari fb beliau yang kak long lihat kat fb baru-baru ini)


biar betul enoq (gelaran adik ipar) makin tembam nadhirah sekarang, habislah asyik kena gomol dengan pakcik dan makciknya saja he..he..he..

33 comments:

Kakzakie said...

Kakak ni Nur bila nampak baby cepat-cepak je klik. Nak tahu cerita dia. Namak kilat pipi montelnya - syok kalau nak gomol:)

Aishah Jahirah said...

pipi dia....geramnya rasa nak cubit2 je....

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

geram betul Kakzakie bila Nur tgk nadhirah sekarang...makin tembam, masa lahir kecil sangat...tak sangka betul sekarang makin semangat....
kalau jumpa mmg nak cubit2 pipinya.....

Aishah Jahirah -

tang pipi buat kita geram he..he...

JaSSNaNi said...

cantek nama baby.. secantek orangnya.. :) tembam betul.. geram tengok pipi montel tu.. mata boolat tu.. cucu ke 10 ye.. :) alhamdullillah.. :) semoga bertambah2 rezekinya... :)

Zana Adieyza said...

tembamnya.. mesti sedap kalau dapat cium dan peluk ni... comel sgt2!

Ema Blog said...

geram sunggu kat pipi dia..

NM02 said...

ya ampun!!!!!

meh sini nak gomol kutil2 sekali

eeeehaiii!!!

ros_reeza said...

Salam perkenalan :)

Comelnya baby ni.. geram tengok :)

eB said...

pipi bambam g2. gomoi bestnyer :)

Qhaifa Nur said...

JaSSNaNi -

betul nama yg indah sekali...
geramkan tengok pipi....
saya belum jumpa lagi, baru tgk kat fb....

Zana Adieyza -

setuju bab itu hik..hik...

Qhaifa Nur said...

Ema Blog -

sapa x geram bila tgk he..he..

NM02 -

kalau hubby dapat, habis nadhirah nih...

ibundo said...

comelnya... nama pun cantik.

Qhaifa Nur said...

ros_reeza -

tq singgah sini.....

nadhirah yang bam-bam hik...hik

eB -

kalau pipi tembam, badan lagi.......

Qhaifa Nur said...

ibundo -

moga2 serasi hendaknya........

Tentang Kita said...

comel2.....penuh mata itam baby nie....saya nak baby jgk....

norhidana said...

aduh2 geram nengok pp nyer yg gebus tuh kak

amirah said...

comelnyaaa...tembam sungguh

dwaty said...

bambamnya dia....

AnneRaini said...

amboi shembamnye die....gigit pipi tu nanti baru tau..hehe

Qhaifa Nur said...

Tentang Kita -

baru 2 bln bambam ni...mcmana seterusnya lagi bertambah geram...
saya cuma bole cium peluk nak tambah lagi tiada he..he...

norhidana -

macamana nak dukung ni dana...
ce, citer he..he..

Qhaifa Nur said...

amirah -

berkat minum susu ibu juga....

dwaty -

saya anak no. 2 mmg bambam....
yang lain biasa2 aja.....

Qhaifa Nur said...

AnneRaini -

bukan pipi je AnneRaini...tangan, perut nak juga hik..hik..

Cho Zila said...

alamak memang sesangatler bam.. bam.. isyh kena gomoller ni budak.. geramnyer...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nur.Ala comelnya..bambamnya,ni klu dapat cium mmg puashati.hikhik

Acik Erna said...

assalam qhaifa..sukanya acik tengok..geramnya..comel sungguh..manis senyumnya..montel..

Mia Kassim said...

Comellnyaa.....Salam singgah dan follow

maya amir said...

comelnye.. pipi bulat..rambut lebat.. dah pandai diagah2 ye..ololo..comelnye:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel nye dia... mesti dah besar sekarang ni..

Zie said...

wah baby montel.. rambut lebat mcm baby zie jugakkk

tq sudi follow

munna said...

wah...bam bam nya ...comel lah baby ni

Kasih Salina said...

assalamualaikum & salam kenal..tq follow kita..saya follow sini juga ye..besarnya dah 6 kg,asalkan baby sihat ok la..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comeinye...
geram jer tgk..bambam..^^

fieda said...

mbamnyer..