TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, November 21, 2017

SEMUANYA INDAH LAA

Assalammualaikum...


Lamanya menyepi huhu
Ada ni...semuanya sihat2 belaka
Banyak kenangan tahun ni yang indah2
Kita kumpulkan la sikit2 yup


Part 1


Asal ajak keluar IOI City Mall, Putrajaya jadi pilihan 
Jom mama kita try aiskerim Marrybrown pula
Sedappp


Dah jadi fev anak dara sorang ni Chicken Terayaki 
Mesti nak order laa


Ni lagi 1...sanggup beratur panjang
Demi Original Cake dari Taiwan ni
Bila order nak coklat...cheese x mau pula


Teruja jap tengok cara mereka kuar n potong kek
Berpusing2 atas kepala huhu




Part 2


Rezeki minggu lepas
 Kami dapat makan durian sepuasnya
Durian Kg Gajah, Perak dari dusun mertua adik ipar
Along merasa la kutip durian tengah2 malam
Pengalaman tuhhh


Alhamdulillah, anak2 semua suka durian
Nak kucing tido aja huhu



Kebetulan ada pula yg post kat fb
Kerepek biji durian...jom kita try
Perlu kesabaran dalam membuatnya
Tp hasilnya sgt puas hati...sedap laa




Part 3


Alhamdulillah n tahniah buat anak mama
Qhaifa Nur Amzar
Tahun ni masih kekalkan prestasi 
No. 1 dalam kelas dan darjah
Tahun depan nak UPSR ok


22hb Nov 2017, Hari Anugerah Cemerlang
Naik pentas lagi
Moga terus cemerlang lagi, aminnn


Tahniah juga buat anak mama ni
Qhaifa Nur Azeem
No. 3 dalam kelas
Tahun depan dah tingkatan 2, makin besar juga



p/s - bulan 12 ni nak sunatkan hero mama lagi 2 orang tuu...lega habis dah huhu