TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, March 7, 2018

FAMILY MART

Assalammualaikum


Ini kali ke2 datang My Town n IKEA 
Sabtu lepas 3hb Mac
Tanya anak2 sebelum gi rumah nenek
Kita jalan2 dulu
Bila tanya nak gi mana semua blurrr
Akhirnya papa buat keputusan
Kita ke My Town saja




Kata anak2 seronok juga datang sini
Orang pun x ramai huhu
Yang pasti Uniqlo mesti ada
Anak2 suka shopping kat sini
Jom papa bawa ke satu tempat paling best
Mana tuuu ???








Jom kita pekena tom yam yang sedap lagi bestt
Kat Family Mart laaa
Masa kami sampai punya lah ramai orang dok beratur
Nak makan tom yam ni la kottt
Bukan nak cakap apa kuah tom yam nya simple tp sedapp








Ice cream nya wajib beli
Yang ada Green Tea saja
Puas makan huhu
Tempat selalu kami lepak kat tangga bahagian luar tu
Sambil makan sambil tengok anak2 berlari2 gitu huhu




Tengoklah anak dara sorang ni
Dah makin besar
Dan pandai bergaya dah
Risau gak mana tak atasnya ada 4 abang
Perlahan2 papa ubah penampilannya
Jadi anak dara dahhh
Sekarang alat solek kena kongsi bersama huhu
Kan Qhaifa Nurin Aida Aeish
Darjah 3 dahhh