TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, December 21, 2016

PAK TAM SRI CORNER


Assalammualaikum...


Lama dah berhajat nak datang sini
Pak Tam Sri Corner, dh kuar jjcm pun
Dr umah mak 5 minit dah sampai
Bila mak teringin nak makan sate hr tu
Terus datang sini


Nasib baik ada tempat kosong
Bila famili nenek timah makan luar 
Meja kena sambung, keluarga besar kan


Pak Tam Sri Corner femes dgn nasi ayamnya
Hari minggu nasi ayam cuti
So kita order meehun sup
Perut dn daging banyak, mmg puas makan


Sate idaman hati nenek timah sampai
Bole tahan..90 sen secucuk


Along Aiman sekarang nk ambil gambarnya pun susah
Malu la mama, jgn masuk dlm insta tau mama


Angah Azeem pun sama malu nk bergambar
Dia tahu mama akan tepek muka yg comel ni kat insta 
Katanya mama 1 kelas n cikgu dh tahu mama de blog
Mereka selalu skodeng huhu


Ni salah satu feel Aida Aeish
Suka makan kuah kacang, sate tak nak
Ikut sapa lah tu...ikut mama huhu
Sekarang ni mama baru perasan
Tutur kata adik dah seperti abang2nya
Nak buat macamana berguru dgn si abang
Kata hubby kita redha ajalah
Yang penting kita pantau

12 comments:

Kakzakie Purvit said...

Nikmat makan dengan keluarga itu yg lebih sebenarnya Nur
Anak-anak berselera kita pun senang hati.

norhidana miswan said...

seronoknya makan ramai2 gini kak...
meriah jd nya

nampak sedap sate tuh kak, patutlah mak akak suke
si along ngn angah dh besar tu malu kot2, tkt awek nampak hehehhe

dana pun suke mkn kuah sate, tp pilih2 la mana yg kuah sedap mmg layan hirup

Warisan Petani said...

Sedap2 makanannya.
Anak2lah yang terlebih suka.

Ainniah Zulkefli said...

sedapnya. Alhamdulillah dapat makan sedap kan? :)

wahida said...

anak kalau dah bujang mmg gitu lah kan kak...dah takmo diajak bergambar...
anak saya si abang tu pun sama mcm tu...tapi mujur masih boleh dipeluk..tapi jangan peluk depan orang...dia malu...huhu...

Husna Rahman said...

rugi laadik aida tak makan sate..akak duk tengok gambo sate pun dah telan air liur dik..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nora Karim said...

Seronoknya kalau dapat makan ramai-ramai macam ni...

dear anies said...

tetiba nk mkn sate laa plak kak ptg ni hahaha

hainom OKje said...

Mau pulak Nenek Timah makan luar ye Nur. Mak saya mmg tak mau sungguh. Sanggup dia duk dalam kerete tunggu kita makan. Adik suka betul kuah kacang tu....
Kalau kita sate yg dibedal dulu haha

Cikna said...

Besar jgk sataynye wlupun dh masuk TV, last month g beli satay kat gerai tepi jln je secucuk besar jadi kelingking tp rege 80sen m'galahkan harga kat bndr... Now kg ke bndr dh xde beza..;-(

LYAfrina said...

meriah mkn ramai2 camni