TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, December 8, 2016

HAI MELAKA


Assalammualaikum

Tujuan utama anak2 ke Melaka ikut adik saya (mak lang).. opisnya ada buat hari keluarga (27hb Nov - 29hb Nov)...sambil tu bole cuti2 malaysia sekali

Kebetulan adik lelaki bawa mak gi Melaka juga tp hotel lain2...mak isnin dh balik sbb selasa nk gi rombongan ke Kuala Selangor pula, berjalan aja mak kita ni 

Yg kelakar kata mak adik lelaki booking kat Swiss Garden hotel...bilik air dindingnya transparent...mcmana nk mandi ni huhu...semua dh tido baru bole mandi...mmg kelakar


Ini hotel yg opis mak lang booking...seronok n selesa walaupun tvnya rosakkk



Lepas penat mandi manda, malam tu ada dinner pula...mcm2 aktiviti ada yg pihak SPRM buat...cabutan bertuah tp malam tu mak lang x bertuah huhu

Seronok mama kata anak2...tq mak lang..ank2 hepi, mama lg hepi...perut kenyang kan kan


Esok pg masa bekpes bole pula jumpa abg Khairul Fahmi (Apek) kat hotel tu...kata anak abg Apek siap cakap abg baru nk bekpes dik...makan pun belum...nk bergambar pula...nk buat mcmana org femes mmg gitu la...peminat ramai kan, redha ajalah huhu...nasib baik Apek sporting


p/s- lepas makan baru jalan2 kat bandar...


9 comments:

nOe suhaimi said...

seronok la anak2 tu...dapat berjalan..

mshazadoes said...

kak annual dinner ker?enjoy betul buat kat bayou lagoon tue

Nabila Syifa said...

wah.. seronok nya. kami pon baru je lepas ke melaka, tapi lepak kat pengkalan balak je.

Bunda_nora said...

Seronok lah budak2 musim cuti sekolah ni.

Warisan Petani said...

Selamat bercuti
Seronok nampaknya Qhaifa2 tu.

kyo_9 said...

rindu nya negeri melaka..
family day memang best buat kat tempat lain2..
dapat bercuti di negeri yang x selalu kita pergi.. :)

Cho Zila said...

Melakalah negeri yang payah beno nak sampai... satu fikirkan jem kalau hujung minggu... dah bertahun masuk tempat kena pergi tak sampai2 lagi bawak anak2... rindu sangat nak makan asam pedas... rindu nak posing kat tempat bersejarahtu...
hari keluarga memang best ... kalau ada artis jemputan lagi best... ooo sporting gak si apek tu yer...

dear anies said...

tak jem ke kak dtg melaka time cuti sekolah ni? ramai yg ckp, susah nk dpt parking pastu sangkut dlm jammed...

hainom OKje said...

Ohhh boleh pulak bawak kaum kerabat sekali ye Nur,....baguslah company adik tu. Teringat masa zaman kerja dulu. Tiap tiap tahun mesti ada family day.
Lama dah teringin nak gi Bayoo ni, TV rosak pulak dah