TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, October 31, 2016

POTONG KEK BERSAMA


Assalammualaikum...


Akhirnya hari yg ditunggu tiba jua...okt bulan dinanti..mama n adik akan potong kek besday bersama...hajat hati nak buat kek sendiri besday gegurl tersayang yakni pada 19hb okt...tp ada saja halangannya

Tak apalah dik kita potong kek besday mama nanti 29hb okt...


Syukur...mak n adik2 datang rumah untuk meraikan besday kami berdua...kebetulan mak kan baru balik dr Kelantan dpt lagi buah tangan dr sana

Tq maksu for kek tiramisu yg sedap sgt2 ni...KFC juga



Carrot kek utk mak...kek fev mak...tq adikku mak su Nurul


Perancangan Allah itu terbaik buat hambanya...mama n adik diberi peluang potong kek besday bersama2 setiap tahun, alhamdulillah...



Ini hadiah dari mak lang pula untuk Aida Aeish...dapat 3 helai baju n seluar jeans...tq3

Syukur alhamdulillah diberi peluang menjalani hidup bersama insan tersayang lagi...umur pasti meningkat, tak perlu la risau...

Semoga dikurniakan kesihatan yg baik, dapat menjadi isteri n mama yg terbaik buat hubby n anak2 tersayang, aminnn.....

10 comments:

aryan azra said...

Alhamdulillah ersonok dapat meraikan bersama2...semoga terus dipanjangkan usia dan bahagia dunia dan akhirat ya

Hanis Azla said...

As-salam Qhaifa Nur,

Alhamdulillah.. majlis keluarga yang meriah.. baca dan tengok gambar pun terasa seronoknya.. semoga terus mendapat keberkatan umur dan kebahagiaan yang berpanjangan.. in shaa ALLAH.

lieyalatif said...

meriah bile disambut ramai2 mcm ni kan kak.... murah rezeki dpt mkn kek sedap..kfc...adiah2 lagi..seronok anak kak nur....

tak penah rase lagi kek tiramisu sr tu kak...nanti boleh laa lieya try....

Atie Yusof said...

Happy belated birthday kak.. moga dikurniakan umur yg panjang, sihat & murah rezeki bersma keluarga tersyg.. seronok dpt sambut bersama dgn anak.. murah rezeki dpt hadiah.. :)

Kakzakie Purvit said...

Itulah bestnya kalau celebrate bersama-sama Nur
Double happiness org kata..

Ucu tu selalu jadi tukang sponser kek kan.
Baik betul Ucu ni.

nini said...

Sedapnya kek....happy besday yer

Warisan Petani said...

Selamat hari jadi untuk kedua2nya.

dear anies said...

rezeki aish kan... bkn takat celebrate sm2 dpt hadiah pun best2 ;-)

hainom OKje said...

Hepy Bezday Nur dan Aiesh, moga sentiasa dalam rahmat Allah.
Saved bajet kan Nur. 1 kek boleh guna untuk 2 orang hihi.... Kalau mcm kat rumah ni, mmg tak akan habislah kalau beli sebijik kek

Mummydearie said...

Umur memang makin kurang tapi yang penting kita masih diberi peluang untuk menikmati hari-hari indah bersama insan-insan tersayang.

Happy belated birthday buat Nur dan anak!