TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, May 9, 2016

SELAMAT HARI IBU, MAMA...


Assalammualaikum....


selamat hari ibu semua...kita memang hebatkan

semalamkan sambutan hari ibu...saya pun dapat suprise dari anak2...anak2 makin besar ada saja perbincangan antara mereka yang kita tak tahu, alhamdulillah

tak kira besar atau kecil hadiah yang kita dapat...tetap bersyukur kerna diingati dan dihargai, terima kasih buat anak2 mama tersayang



suprise dari anak2 tersayang buat mama
terima kasih muahhh


tq angah azeem dan adikkk
konon2 orang tengah dari 5 qhaifa laa ya


sori tau, anak2 mama..
baru ni ada spotcheck bilik anak2
jumpa coklat, ingatkan mereka sorok coklat
dalam bilik, rupanya inilah hadiah suprise
buat mama sempena hari ibuuu hahaha
kata azeem coklat tu utk mama tapi mama
dah nampak, sebab tu kami x makan huhuhu
sedap mama suka tq sayangg


request dr ank2 ptg semlm..
nak makan donut simple yg gebu...




p/s - selamat hari ibu buat mak Siti Rahanah Dahalan serta ibu mertua Rosidah Yusof...
ibu kasih sayangmu tak ternilai, tq 

7 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

sweet nya.. hehe btul tu, besar atau kecik nilai dia bg seorang ibu amat bermakna kan sis. Kdg kdg dgn ucapan pn da memadai. =)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

comelnya..so sweett...happy mothers day

Kakzakie Purvit said...

Baru nak buat surprise kat mama dah pecah tembelang pulak ye:)

Nooriah Abdullah said...

alolo sweetnya
anak2 skrg ni kemain lagi kann
tak macam kita dulu2 hahaa

amirah said...

waaa...syokla akak...anak2 dah besar sume dah pndai nak celebrate hari ibu untuk mama dorang...ni hat kecik2 lagi tak reti nak bagi hadiah...kalo tak mama diorg yg over nak request hadiah..hehehe

Puan Kutu said...

Suprise tak jadi la kiranya ni.dh kena spot check ngan mama.hehe apa pun ang rasa dihargai kan..nilai hadiah tu tak penting..tanda ingatan dr anak2 tu yg utama.

dear anies said...

sweetnyeeeeee