TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, May 10, 2016

MAKAN2 MASA HARI BURUH


Assalammualaikum.....


cuti 3 hari kalau balik rumah mak...anak2 tak sudah makan2...adik2 rajin melayan...tak sudah dengan beli aiskerim malaysianya...kit kat dalam esbok sentiasa ada...kejap dah licin hahaha...

mak pula rajin ikut kata anak asal nak makan apa...dapat, alhamdulillah...rezeki anak2

malam masa cuti hari pekerja kami makan kat luar...jom pergi ke restoran bonda...tak jauh belakang rumah aja...dulu restorannya kecil tp sekarang 2 tingkat tuuu..pestime datang makan sini...jom masuk tengok apa yang adaaa



harus selfie dulu hahaha


amboi aida aeish mama punya tu


dok tunggu apa la yg hubby order
katanya speacial
rupanya pulut mangga 


kalau makan luar pening nak order apa..
last2 anak2 order chicken chop
saya fish n chip...satenya lembut sedapp
macam dah x de menu lain hihihi


kami semua dah habis makan
mak su punya menu x smpai lagi
rupanya td ada order 2 fish n chip
saya dah cancel  1...rasa byk sgt order
rupanya itu mak su punya
jangan mare mak su
selalu hubby akan double check apa yg kami
order, malam tu lupa pula hahaha
nak x nak along, azeem n mak lang kena teman
mak su makan, saya mak dn famili adik lelaki
balik dulu sbb dah lewat malam..sori mak su



kata mak menunya kurang sedap, kalau gitu sekali sajalah kami akan makan kat situ...bos besar tak suka hahaha

12 comments:

Husna Rahman said...

uishhh meriahnya mknn tu..

Norhayati Mohd Isa said...

Amboiiii bestnya..'
Menunya meriah sekali Nur..
teringin lah pulak makan pulut mangga tu ..
Kena cari ni :D

Kakzakie Purvit said...

Kesian Mak Su...
Bila dah ramai-ramai macam itulah Nur
Ada yg tersilap pulak.

babYpose said...

Dah Queen kata tak sedap chop no entri terus haha.. kesian mak su tak pa la ada yang teman cuti cuti meriah juga abis bersama sedara mara ni..

Semut Senyum said...

WAaa seronoknya bila dapat berkumpul ramai mcm ni.... nak makan pun, berselera... laju jeee...

Nooriah Abdullah said...

ais kcang tu mmg teringin sangat lah qhaifa
kaknoor mmg hantu ais kacang
kalau makan luar mesti kat tempat yg ada ais kacang hahaa
tak kira macamana pun bentuk mesti sedap punya

lieyalatif said...

hahaahah tang kensel order mak su tu lawak kak..sian kawan tu tertunggu2 heheehehehe....

nampak menarik kak..portion besar plak tu...takpe laa, dah rase sekali ok le kan...kalo sedap kite repeat dtg...kalo biase2 jek next time kite try kedai lain plak...kene berani try baru tau mane tempat yg sedap...mcmlieya ni tak berani...kalo tau kat situ sedap mmg situ jeek laa ulang2 dtg heheheeheh

Bunda_nora said...

ABC tu yang nampak sedap tu... meriahnyer keluar makan ramai2 kan... macam2 ragam...

eima said...

tepi jln yg berkayu2 tu ke .. tak pernah lagi nk singgah ..sbb mil masak mcm2 sedap2 hehehe

norhidana miswan said...

nengok menunya sdp2 lah kak... tp tak tau lah big bos tak berapa kenan heheheh...

sian maksu... udahla oder kene kencel... sapa lah puya keje kan hehehhe

Puan Kutu said...

Amboi meriahnya makan reramai camni.nmpk macam ok je menunya tu..klu dh tak sedap memang sekali tu je la kan..hehe

dear anies said...

meriahnyaaaa mkn reramai...