TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, May 18, 2016

AMBOI ADA SECRET ADMIRER


Assalammualaikum....


biar betul anak mama sorang ni ada secret admirer juga....ingatkan along sorang saja ada...dia pun ada juga hahaha

kata azeem pagi tu masa nak masuk kelas atas meja ada hadiah so semua kengkawan dah tahu (azeem ada secret admirer haha)

kata azeem lagi...angah tak dapat nak agak siapa yang beri hadiah tu...angah ambil sajalah 





sekarang sibuk nak jadi penyiasat tak bergaji huhuhu kata papa tak payah siasatlah angah belajar saja...siapa pun beri kita ucapkan terima kasih sudah cakap dalam hati hahaha


itulah anak2 zaman sekarang
kecil2 dah ada peminat
ini baru angah, yang lain tak tahu laaa

10 comments:

Atie Yusof said...

hahha..cute jerr Angah.. kecik2 dah ada Secret Admire..:)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

jeng jeng jeng...
kecik kecik da ada peminat ye. hehehe.. Siap dapat coklat lg. =)

SYANI said...

Sapalah secret admirre Angah tu ye.. jeng..jeng..jeng...

Kakzakie Purvit said...

Yg memberi tu mesti senyum tengok dari jauh Nur
Masih budak-budak katakan:)

Zaitun said...

Hero dalam kelas tulah ramai yang minat kot. Budak2 kan belum faham apa2 lagi.

idzwa kamaruddin said...

heheheeh..sweet ade secret admirer ;)

lieyalatif said...

tak pelik la kak kalo ade pun...org nye hensem kot...auwwwww....

jgn azeem dok kontrol2 hensem dlm kelas sudah ..ye laa dah tau ade yg memeratiiiiii...auwwwww ekekekeekek

amirah said...

amboih azeem...ramai peminat nii..

hainom OKje said...

Hihi....terkenang zaman sekolah rendah pulak. Budak budak baru nak mengenal cinta monyet tu Nur...yg untung Angah jugak kenyang makan kit kat...

dear anies said...

hamboiiii kemain yek ;-)