TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, March 4, 2016

SERONOKNYA BILA BERKUMPUL

Assalammualaikum



family saya taklah besar mana...tapi disebabkan saya anak sulung dan punyai 5 anak yang meningkat dewasa suasana bila dapat berkumpul jadi lebih meriahhh

selalunya dalam family saya hubby la yang tak selalu dapat bersama kami sebab kerja...orang cuti hubby keja

mak saya ni rajin ajak kami semua makan luar dan kebetulan CNY baru ni hubby cuti so cukup dah korommm...mak nak makan sate dengan gigih malam tu kami semua cari kedai mesti jual sate...rupanya banyak yang tutuppp

cari punya cari jumpa dah kat gombak batu 12 Deen's Seefood Restaurant...nasib baik ada orang bakar sate terus order takut habis...cian kat makk





selfie dulu sebelum makan cepattt


malam tuh order ikut selera memasing ok
aeish order chicken chop..cepatlah sampai
so yang lain jeless..tu yang nak kongsi juga


malam tu order 2 chicken chop..hantar 1
tunggu dok tunggu x hantar pun..frust betul afnan


lain dr yg lain..
siap ada hotdog, timun+sos cili, salad dan lemon


malam tuh along aiman demam, cian..
so x de selera nak makan


akhirnya hajat mak nak makan sate tertunai..
tengok mak makan gembira saya rasa
 lebih2 lagi dikelilingi anak2 dn cucu2


yang x best satenya kureng masak
padahal hubby dan saya dah banyak makan, sabor ajalah
so kami minta bakar semula...keras pula nasib badanlahhh
mak kata tak pa...legaaa



selalu MIL kata kita akan rasa bila kita jadi seorang ibu
begitulah yang ibu kita rasa seperti kita
masanya akan tiba tunggu sajalahhhh.....




p/s - bulan mac bulan istimewa buat kami semuaaa????

4 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kakak dpt rasakan semuanya happy bukan kerana makanan dia Nur
Tapi sebab dpt kumpul bersama. Tengok ajelah along demam pun ikut juga bukan makan pun. Kesian dia..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Bile dpt kumpul ramai2 mcm ni seronok kan..lagi2 ngan mak tersayang..^_^

hainom OKje said...

Mmg seronok berkumpul ramai ramai kan QN....gader gader, makan makan tambah lagi makan kat luar tak payah masak, kita pun tak penat hihi...

Putri said...

tengok dalam gambar pun dah nampak meriah
seronok ada family besar ni kan