TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, March 23, 2016

BESDAY MAK - POTONG KEK


Assalammualaikum.....



semalam citer pergi makan...kali ni potong kek pula ya...mak dah gitau tak nak kek yang ada krim banyak...nak kek carrot katanya...lewat petang yakni hari sabtu adik bongsu dengan bodyguard2 mama semua ke SR

lepas makan2 baru nenek potong kek...



inilah kek girls in mac dari SR


dapat juga kek carrot..
makan banyak pun tak muak


tak pa kita kasi besday bulan feb potong dulu..
along aiman dan anak buah afif


ok sekarang turn bulan mac pula


sabar wahai anak cucu, nenek nak potong kek


yeeahh nenek dapat hadiah..
kasut boleh guna masa nak gi rombongan ke aceh nanti..
kain ela buat jubah katanya...


kata aeish kita buat love mama..
ok lah tuu



7 comments:

nanonano said...

terliur plak kek carrot tuh!!
weekend ni buat lahh, hehe

lawa kasut baru makk,
hehe nway, happy birthday mak, semoga dikurnikan kesihatan yg baik berpanjangan, dipjgkan umur..amin

eima said...

kek karot sr mmg sesap sy suka

Norhayati Mohd Isa said...

Kek karot memang tak jemu makan Nur..
Sedap sangat..

Nafira usof said...

bagus lah camni.. beli satu kek, potong ramai2.
baru puas hati beli kek. kek pon cepat habes bila makan ramai2 kan~ x membazir.

wahida said...

kasut tu nampak selesa sangat...cantik pulak tu...

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

kekk carrot mmg sedap... btw kasut tu nampak comfort sgt sis =)

LYAfrina said...

alhamdulillah..confirm mak happy sgt dirai mcm ni