TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, March 22, 2016

BESDAY MAK - MAKAN2


Assalammualaikum...


masa besday mak baru ada makan2 dan potong kek untuk 3 orang sekali gus...kebetulan besday mak jatuh hari sabtu dan cuti sekolah pula seronoklah...dapatlah duduk lama sikit kat rumah mak

adik lelaki gi perak ada kenduri kahwin sabtu tu...lepas majlis balik KL untuk sambut besday mak...nampak mak kurang hepi sebab anak lelakinya tak ada haha...sedih yup makk

tapi lepas adik call...malam nanti kita gi makan2 yup...terus mak ceria...ayat power mak "tak pa kami tunggu kul berapa pun sampai" itulah ibuu

pukul 9 mlm kami pun keluar makan2 dan potong kekk...



selfie dulu sebelum keluar


kami ke gelas besar sri gombak...
pilih tmpat berecon tuh..


hubby tak join sebab kerja..
sementara makanan sampai..selfie lagi


menu yang kami order..
chicken chop, fish n grill, nasi usa dn kuey teow basah


tengoklah mak tu, ceria..
heronya ada disebelah hahaha


pilihan mak chicken chop
 bila makan luar dah x tahu nak order apa kami


along aiman gan pak ngah...
selalu susah nak bergambar
malulah mama




lepas makan baru potong kek yup.....



4 comments:

Kakzakie Purvit said...

Gembira mak Nur bila dikelilingi anak-cucu meraikan dia
Walau tak diucap tengok airmuka pun tahu dia happy:)

Norhayati Mohd Isa said...

Selamat hari lahir buat mak Nur..
Itulah kegembiraan seorang mak kan nur..
Bila dikelilingi anak cucu..
Pastu sambut pulak hari lahirnya :)

wahida said...

seronok tengok...one happy family..

LYAfrina said...

meriah sgt bkumpul rmai2 camni