TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, March 15, 2016

AIDA AEISH



Assalammualaikum....



kejap aja anak dara mama sorang ni besar...tahun ni dah 7 tahun umurnya...aida aeish sekolah petang so ada geng la abg cik (afnan) gi sekolah dengan adikkkk

mula2 masuk sekolah malulah nak berkawan...sekarang alhamdulillah ada perkembangan...bila balik dok citer kawan belanja laa...kawan itu..kawan ini

tapi yang x best dengar ada budak laki tuh tendang saya mama..budak darjah 2..sakit peha saya...itu yang kita ibu bapa tak nak dengar...aduh hai anak sapa yang nakal tuuu hikhikhik...jomlah layan citer aida aeish niii




qhaifa nurin aida aeish...
nak gi obesi ke tuhh
jumpa pula baju sejuk papa


mama suka adik buat tocang 2...
nampak comelll


ni pestime belikan aeish tudung...
suka sangat tak kira waktu asyik pakai...


kebetulan amzar ada kerja sekolah buat patung boneka...
si adik pun dengan selamba ambil gunting
dan kain nak buat juga...
tak padan dengan kidalnya, tengok dia pegang
gunting, seriau pulak...maklumlah kidal
siap juga tau patung boneka aeish...


bab yang ini paling mama suka..
balik aja sekolah terus buat homework...
abang2nya sibuk tengok tv, dia tak..
betul cakap hubby orang kidal ni lain sikit...



bila tengok gambar ni lagi kasihan...
 bunga di kelilingi kumbang haaaa...
bersyukurlah dengan apa yg ada...





p/s - ahad subuh 5.20 pg mak call byk kali...ada berita x baik katanya..hati berdebar...rupanya pak andak adik mak meninggal dunia jam 4 pg kat perak...ya allah...bln 12 thn lepas pak lang abang mak...kini pak andak pula...

Takziah buat mak andak sekeluarga, moga tabah dn moga pak andak ditempatkan dikalangan orang yg beriman...

8 comments:

babYpose said...

Innalilahiwainahirojiun. Moga dipermudahkan urusan..oh Aida only doter, cantik dia rajin buat homework pula tu. Happy birthday Aida Aeish moga diberkati selalu.

lieyalatif said...

ye la kak, aeish mmg bunga antara kumbang2 heheheeh.... takpe kak, abg2 adik lelaki layan baik ....eh kak org kidal ni special tau...bijak die lain mcm...mane tau masin mulut lieya ni kan heheheehehe



salam takziah...moga Allahyarham ditempatkan di kalangan org yg beriman....

norhidana miswan said...

cpt masa berlalu dh masuk darjah 1 dh yek si anak dara akak tuh... cpt btl masa berlalu kan...

salam takziah kak... moga arwah pak andak akak dicucuri rahmat alfatihah

Kakzakie Purvit said...

Innalillahi wainnailaihi roji'uun.
Semoga rohnya ditempatkan bersama kalangan org yg beriman Nur

Anak dara Nur dan besar. Kakak rasa masuk usia 12 tahun dia akan lebih tinggi dari Nur. Nampak ruas dia panjang ikut macam abg longnya..

paridah said...

Salam takziah buat famili qhaifah...innalillah
bunga yg cantik mewangi di taman dijagai hero2 perkasa tu.

Nurulhuda Abdul Latip said...

Oh rupanya sorang girl je ek, mesti manja kan, sama cam anak bongsu saya ppuan tu pun macam kidal jugak..Kata orang kidal ni special tau..Takziah juga untuk keluarga pak andak yea..

wahida said...

wah rajin dia buat homework...
keep up a good work, aida aeish!

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Takziah.utk.keluaga awk atas kehilangan pakcik ye..anyway, comei anak.dara awk..rajin simpan rmbut pjg ..^_^