TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, November 17, 2015

Hari Orientasi Tahun 1 Sesi 2016

Salam...

Hari yang ditunggu tiba jua, 14/11/2015 orientasi tahun 1 sesi 2016 dan ujian diagnostik

Pagi2 Qhaifa Nurin Aida Aeish dah siap dengan uniform sekolah

Tengok mood baik dan ceria, ramai ibubapa yang hadir

Sementara anak duduki ujian kami ibubapa telah diberi taklimat tentang sekolah dan macam2 lagi oleh guru besar

Kata guru besar alangkah bestnya jika kehadiran masa meeting PIBG macam hari ini ramai yang hadir..masing2 tersenyum malu

Lagi 1 katanya ini pengalaman beliau dan pakar juga...tolong rapatkan anak2 dengan bapa bukan ibu kerana telah terbukti bapa seorang yang bijak, sangat kreatif dan tegas, itu saya akui...

Moga Qhaifa Nurin Aida Aeish berjaya hendaknya dalam ujian yang diberi dan cabaran baru buat dirinya pasti tiba...

7 comments:

lieyalatif said...

alhamdulillah...muke ade konfiden tu kak nur...tak takut2...bagus2 heheheeheheh...cepat gak sekolah ni buat orientasi kan kak...senang mcm nieh....

in sha Allah moga semua dipermudahkan....

Khai♥Rin : anies said...

nampaknya aesih mmg da x sabar nk msk sekolah ni kak... ye laa sblm ni tgk abg2 dia je yg ke sekolah...turn dia x smpi2 lg ;-)

awl jg ek sekolah da buat orientasi? tp bgs jg langkah sebegini tak kelam kabut bila da bukak sekolah nnt...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Awal dah mula minggu oreintasi darjah satu ye Anies..
Baguslah Qhaifa.. semangat sungguh nak ke sekolah tu..
Nanti belajar rajin2 ye sayang :)

AnneRaini said...

kejap jer dah masuk dah 1. cepat betul masa berlalukan.

Rizziela said...

Alahai..comelnya anak2 yg baru nak masuk sekolah..nasib baik x nagis kan

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ibu Lala said...

Orientasi anak sy 2 jan depan. Anak yg last. Risau betul dia nak masuk sklh ni. Harap pandai berdikari la