TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, November 6, 2015

Family Holiday 2015 - Melaka

Salam...

Family Holiday 2015 kami ke Melaka Bandaraya Bersejarah...tak nak hampakan mak lagi saya dan hubby setuju join...anak2 excited lah nak berjalan

Bab penginapan tentulah adik lelaki saya yang uruskan...kami pilih Hotel Sentral...ambil dalam 3 bilik

Malam tu jenjalan kat Jonker Walk...biasalah bila berkonvoi ni mata kena cekap...tiba2 pula adik lelaki dapat parking terus je masuk...yang saya dan hubby terlepas terpaksalah berpusing mencari Jonker Walk yang dimana diamnya..4 kali cari tempat ni tak jumpa...hubby dah hot hehehe..bukan tempat kita melilau entah kemana

Akhirnya jumpa gak..stress betul..yang kelakarnya hotelpun saya tak tahu kan mana

Sempat juga malam tuh gi kota belanda...menara tamingsari..makan malam kat parameswara umbai ikan bakar...

Esoknya kami ke Klebang...tetap nak tengok kapal selam...aduh sempitnya orang pula ramai...


6 comments:

Kakzakie said...

Kalau ke Melaka yg malasnya tu memang satu parking dan org ramai yg sesak. Jonker Walk tu lagilah kalau siang tak tahan panasnya kan Nur.

norhidana miswan said...

hehehehe laki bab kene pusing2 cari paking kadang cpt hott... kalu dana.. dana yg cpt tensen klu tak jumpa paking heheheh....

seronok ek kak pusing2 jln2 ramai2 gini

Amir renovation said...

Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

Amir renovation said...

Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui lama x p melaka..huhuu

LYAfrina said...

seronoklah anak2..leh msuk dlm kapal selam tu..

melaka mmg best,,byk tmpat menarik