TEMAN ALAM MAYA KU......

Sunday, August 9, 2015

RAYA 2015 KAMI


Salam Semua...


masih dalam mood raya lagi kan
apapun nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin buat rakan blog semua
alhamdulillah tahun ini dapat juga memenuhi beberapa undangan rumah terbuka 
tapi nak cerita raya 2015 kami dulu


malam raya

tahun ini turn raya rumah mak saya di KL saja
anak-anak suka sangat kalau raya rumah mak saya, ada takbir raya target tentu nak collect duit raya malam tuh







pagi raya

lepas sembahyang raya...lepas semua isi perut apa lagi sessi memohon kemaafan dan kutip duit raya laaa








tahun ni mak utih (adik mak berspek mata tuh) pagi raya bersama kami


 inilah adik perempuan saya 2 orang ...lelaki sorang aja semua 4 orang


family adik lelaki saya


hubby gan 4 hero mama


lepas bersalaman kami gerak ke kubur arwah abah dan adik lelaki saya, lepas itu macam biasa la beraya rumah pak anjang di selayang baru...saya pula bersama hubby dan anak-anak menuju ke puchong rumah mertua (mak hubby) hingga malam

esoknya raya kedua dalam sejarah saya dan hubby akan beraya ke kampung mak di sitiawan perak...inilah kali pertama saya dan hubby serta anak-anak beraya diluar KL setelah 13 tahun berumahtangga....semua demi mak saya...pujukannya selama 13 tahun berjaya lembutkan  hati hubby...selalunya kami hanya beraya di KL saja....lagi pun tahun ini hubby cuti lama 7 hari gitu........ 
selalunya mak dan adik-adik saya raya ke 2 dah berangkat balik perak...beraya rumah adik beradik mak dan arwah abah

2 comments:

SYANI said...

Selamat Hari Raya kak..

Rizziela said...

bestnya ramai budak2