TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, November 12, 2013

BURGER BAKAR ABG BURN


Salam Semua....

kata Aiman mama nak makan burger bakar tak.....nanti along nak pergi dengan mak su....dalam hati berkata akhirnya dapat juga makan burger bakar ni....nak pergi entah bila-bila

konon nak bungkus saja akhirnya makan kat situ ....apa nama kedai tu red chair....menuju ke Danau Kota 

hubby kerja, saya bersama 4 anak dan adik saja malam tuh...azeem ke hatyai bersama mak dan adik yang lain






order kwetiau special
sedap rupanya tengoklah tu order 1 makan 3 orang
order pun sebab nak tunggu burger siap



kwetiau special atas ada telur lagi
sedap jugalah


akhirnya burger idaman pun sampai
harga lebih kurang RM 10


meatball + wedges RM 9.90
Aeish suka betul makan ni



terasa tamak pula hari tu
order burger sampai 4 bungkus, meatball 2 bungkus
yang habis hanya 2 bungkus.
so dah tahu jawapannya 
kena bawa balik lagi 2 bungkus tuh
kenyang sesangat tak larat nak habiskan
lepas ni kena kongsi-kongsi
kalau makan burger bakar lagi

22 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nur,nampak sedap tu..seronok anak2 ya.K.atie xpernah lg mkn burger bakar ni :)

Shark Kay said...

waaa..
makan besar masing2..
sedap tengok.

cheqna said...

wahhh sedapnyer..
terliur plak rasanya
kena g beli gak ni beger bakar

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyerrr!!!

dakcik said...

best kan mkn burger tu..terliur..huhu

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Besar burger tu Nur patut tak terhabis seorg makan ni ;)

eima said...

PENAH MKN SEKLAI KAT RAMAL JUNTION BANGI TU ..SEDAP LA JUGAK SBB BYK CHEESE ... KLU RAWANG BURGER BAKAR TU TAK BEST

aTieYusof Family said...

sedappnya burger bakar..sini mcm susah nak cari org jual tu..:)

Penjejak Mimpi said...

Ari tu singgah Bangi dan ada gak order meatball kat kedai burger bakar ni.. tak terasa nak order burger.. just order meatball ajer.. kami beli 2 bungkus.. makan 3 orang.. habis! hehe.. len kali nak try order wedges pulak.. :)

Nurulhuda Abdul Latip said...

begernya besar sangat kan tu pasal tak abis, haih terliur rasa ni...

Tina Othman said...

sedapnyaaa burger bakar

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

red chair...?? lnda tau kedai tu, leh terjah la pasni, tringin gak nak rasa burger bakar ni..

Nafira usof said...

tak pernah try lagi beger bakar nih.
harus cuba jugak nanti~

Tihara said...

saya minat ngat dgn kue tiow tu :)

lieyalatif said...

sonok tgk akak anak beranak mkn ramai2 tu kak...meriah meja hah heheeheheh...

ish lieya pun kalo mkn burger bakar tu share kak...kalo sorang2 mmg sengkak perut nak abiskan kak...

wahida said...

mmg besar dan kena mkn kongsi2, kalau x mmg tak habis kan kak...

Khai♥Rin : anies said...

sy jg yg x smpi2 lg ke sini

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Sedap lak nengok burger bakar abg burn ni..telio ...tak pnh try lg ni...

LYAfrina said...

sedapnyer..dh lama x mkn beger bakor ni..

LYAfrina said...

sedapnyer..dh lama x mkn beger bakor ni..

norhidana miswan said...

sesekali mkn mmg syok kak... dana suke yg meatball tuh... suke ngn dia nyer sos cheese tuh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm ni yg kat tepi jalan tu ke? yg nak dekat ngan masjid tu ke kak?? kalo betul...mmg dekat je ngan umah moon..tp xpenah perasan plak ada beger bakar kat situ...