TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, September 12, 2013

SEGAN PUN TANGKAPLAH


Salam Semua....


seronok bila keluar berdua saja
lepas dapat apa yang dihajati
kami masuk Sogo pula
sempat lagi pergi pasar malam Jalan TAR
walau hari hujan time tuh
sebelum balik masuk Sogo kembali
singgah beli ais kerim dan jeruk
time tuh pula hubby cakap
tak nak test kamera baru ke
mula-mula segan tapi tak kisahlah
tangkap juga
malu tapi mahu ha..ha.. 








pilih stoberi + manggo, siap ada cookies lagi
yang ini rasanya RM 8 hinggit



singgah pula gerai jeruk
tengoklah banyaknya pilihan



macam ini RM 10 hinggit
sekarang ni mana ada yang murah dah





22 comments:

lieyalatif said...

eh not bad kak..cantik gak hasil kamera baru akak tu ....

alah kak jgn malu2 kak..skrang ni mmg normal jek sikit2 amik gambar...lieya ni pun henpon tak lepas tangan sbb dok sikit2 amik gambar heheeheheh blogger katekan ekekeekekekek

Bbwana adienia said...

bestnya dapat shoot guna kamera baru..cantik gambar..

Tihara said...

cantik pic akak snap, nanti akak try ambil close up guna macro zoom, sure cantik kak n share kat sini :)

Rai Ourkizuna said...

bestnya dapat keluar berdetim berdua.. hehehe..

AnneRaini said...

wah dah rasmikan kamera baru ye..cantik gambarnye. nak jeruk sikit..hehe

Khai♥Rin : anies said...

ni pakai flash ke x kak?

Qhaifa Nur said...

- (lieyalatif)

not bad juga kan lieya..memang puas hati..
mula3 malu..sekarang tak lagi

- (Bbwana adienia)

terima kasih...masih belajar lagi

Qhaifa Nur said...

- (Tihara)

bole kak nur try macam tihara cakap tu...

- (Rai Ourkizuna)

sekali sekala perlu berdua Rai..he..he..

Qhaifa Nur said...

- (AnneRaini)

jeruk..kalau bole semua nak beli tapi tengoklah harganya...

- (KhaiRin : anies)

guna flash...

::NureeN:: said...

mahalnyerr jeruk..
klau kat cini, sekilo rm 13 mcm tue

Kakzakie said...

En abe Nur pun tahu yg wife dia blogger. Supporting kan... Dah belikan camera baru tak kan tak nak cuba betul juga:)

eima said...

bila nk tanyang came baru tu

norhidana miswan said...

hehehhe malu tp mahu yek kak.... terliur nengok jeruk tuh kak... sedap tuh... ada yg pedas ada yg manis... blh letak mcm2 jenis serbuk kan

Cho Zila said...

oklertu dah ada mestiler gunakan.. nanti suami merajuk tak nak lagi belikan..
betoiler semuanyer pun mahal sekarang... entahelr...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

memang cantik gambonyer guna kamera baru kan...kecur lio nengok jeru tu sedapnyer...

Ain Noraini said...

ada camera baru yee...lepas ni selalu la tangkap gambar yee...

tapi mmg cantik gambar2 tu semua..

syariza09 said...

betul kata tihara, nanti zoom dekat sikit. mesti pic lg cun

Tina Othman said...

Jeruk tu 100gm pun dah brp, biasa beli kat sg wang ambik sikit2 je

Rizziela said...

Pengsan..jeruk sampai RM10 byk tu

amirah said...

betul tu kak. takde dah benda murah skrng ni. wahhh...test kamera baru jauh kat sogo tu..huhuhu..gurau2 ye kak

Acik Erna said...

cantik gambarnya tu nur

BERT said...

rojak buah ke tu sampai 10rgt??? ayoyo mahalnyeeee!! ape pun cantik gbrnya kak! terang dan jelassss huhu..