TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, September 13, 2013

POPIA DAGING VERSI AEISH


Salam Semua...


godek-godek henpon hubby jumpa gambar chef cilik ni
gara-gara ada lebihan kulit popia dalam esbok
ada pula daging kisar, campur kentang sikit
akhirnya terhasillah popia daging versi chef aeish




adik jangan banyak bubuh cheese tuh
masak siap senyum lagi
tengoklah tu tak padan dengan kidal







dah siap


p/s - hepi weekend semua...best cuti lama kan

18 comments:

nurzara alisya said...

rajinya dia..anak2 memang suka mgekor lau kita msuk dapur..lau di marah pon dorg tetap nak buat jugak,,dari kita bgaduh gan mereka,,baik ajak dorg join..sng cite..buat la sme2..hehehe..boleh mengeratkan hubungan ;-)
nanti singgah la blog sy yaslmt berkenalan..http://nzaralisya.blogspot.com

Umi Nazrah said...

best nya dapat anak camni, rajin sangat memasak. my doter kecik lagi, baru nak masuk 2tahun :D

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

aeish rajinnyer...meh auntie nak sikit boleh...

azieazah said...

Kami suka popia. Cuma kekadang, popia ni terlalu oily sangat tu yang nak kena jaga tu.

Wahhh tak pernah lagi boh daging dalam popia!

» NAJA « said...

comeii suka tgk dia...
mcm anak sedara kita

Bbwana adienia said...

comelnya popia buatan aeish..comel cam dia jugak..hihi.

norhidana miswan said...

alalalalh.... bestnyer ada anak dara.... jd tuh nnti aunty nk cube gk lah

Acik Erna said...

Rajinya anak dara nur.

NM03 said...

kidal?







give me 10!!

mama maman aka yana said...

rajin anak dara memasak.. bagus la dik.. jgn jadi cam makcik nih.. xreti masak.. reti makan jew... hehe

amirah said...

rajin aeish masak. bagusnyaaa

Mimi Azirah said...

Hohoho...sgt sedap ini popia

munna said...

Rajin ya aeish.... Mesti sedap yg aeish buat tu

Tihara said...

sedap juga yea, makin cumel aeish sejak dah pandai ke dapur ni..hehe :)

n O e s u h a i m i said...

comel...n rajin lak tu...

happy weekend

QueeN TerataI said...

alololo rajinnya anak dara seorg ni...

Ema Johari said...

wah rajin anak dara mama ni..

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii anak dara sorang niiiii... cpt bermenantu ni nnt hehehehe