TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, September 20, 2013

KEJAP DAH 23 TAHUN


Salam Semua....


15/09/2013 besday adik hubby no. 6
dah 23 tahun Atan 
panggilan nama untuk anak buahnya pakcik
lepas isyak pakcik potong kek Brownies dari SR




sekarang anak buah susah nak jumpa pakcik
semenjak keluar dari Universiti Pertahanan Malaysia
dapat pula bertugas di Sarawak (AMOR DiRaja)
kursus tak sudah-sudah, sekarang kursus di Johor pula
lepas ni entah kat mana tak tahu lagi
itulah dia bila dah berkhidmat dengan 
Angkatan Tentera Malaysia
semua demi negara tak gitu

Leftenan Khairil Erfhan Farqhan Bin Taha 
atau Atan







menu malam tuh domino pizza, chicken wing
dan bihun goreng, ala kadar saja


25 comments:

Umi Qi said...

Ya Allah seronoknya...sambut hari jadi...meriah tgk kak qhaifa

lieyalatif said...

pergh kak nur...name sedap rupenye...name panggilan atan tu kelako kak....

alhamdulillah...berkerjaya baik hah...semoga atan terus sukses dlm kerjaya dan kehidupan....

hepi weekend kak nur & family...have a nice weekend...

norhidana miswan said...

leftenen lg tuh.... ptt lah bz ke sana sini.... ni adik ipar akak yg suke kumpul helikopter kecik tu kan?

nama nyer sedap bebeno... semoga sukses lah utk leftenen atan...

Ummiarissa Mahdi said...

kursus sana sini,buat tambah ilmu pengetahuan...seronok tau kalau dapat berkursus jauh-jauh...hehehe
selamat hari lahir atan...(teringat atan-watak budak-pak jamali shadat selalu buatkan suara dia tu)...hehehe

Kakzakie said...

Mak-ayah bagi nama punyalah sedap last guna nama biasa Atan:)

Pejam-celik-pejam-celik tak lama dia pun akan berumahtangga pulaklah Nur..

QueeN TerataI said...

sedapnya pizza... anyway happy birthday buat atan..

che mid said...

Ala qadar tu yang sodap., yang penting pakcik tentu gembira harijadinya diingati..

lia said...

nama leftenan sedap2, jadi atan jer sudahnyer ekekekkeee....

Rai Ourkizuna said...

happy birthday atan.. ala kadar pun kalau makan ramai ramai jadi sedap..

AnneRaini said...

kek sedap pizza pun sedap..

Qhaifa Nur said...

- (Umi Qi)

mana tak meriah..terjerit minta kek dan pizza...

- (lieyalatif)

ada kisah kenapa panggil Atan tu lieya..lupa pula

hepi weekend lieya...

Qhaifa Nur said...

- (norhidana miswan)

betul dana..dialah tuannya tapi bukan helikopter..kereta kebal tau...

- (Ummiarissa Mahdi)

diusia muda ni patut kursus...senang kemudian hari juga kan..

ha..ha.. teringat atan - pak jamali shadat tu...

Qhaifa Nur said...

- (Kakzakie)

dari kecil kita panggil terus melekat nama tu hingga ke mati...

padahal nama sedap tuh...ada sejarah tu...

- (QueeN Teratal)

tak cukup tu QueeN..makan panas-panas cepatnya licin..


Qhaifa Nur said...

- (che mid)

alhamdulillah, gembira bila hari lahir diingati...

- (lia)

kalau kita bayangkan panggilan atan hanya untuk budak kecil saja lia..

Qhaifa Nur said...

- (Rai Ourkizuna)

terima kasih Rai..
bab berebut tu yang best..

- (AnneRaini)

semua sedaplah anne...

Ain Noraini said...

dah besarr atan tu yee...
mesti seronok dia kan sambut besday, dpt la berkumpul ramai2..

Ann Ishak said...

walaupun majlis kecik2 je tapi meriah suka anak2 buah :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happy birthday untuk atan best nama beetul atan tu..leftenan lagi tu...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hepi besday buat adik ipar Nur tu... pejuang bangsa, agama dan negara tu :)

eB said...

hepi besday leftenan :)
hepi wiken dear :)

::NureeN:: said...

epi besday....
Sronok sambut ramai2 mcm ni kan

mama maman aka yana said...

masa cepat berlalu... seronok ramai2 celebrate berday... kek tuh cam sedap jew.. hihi

Norzila Zakaria said...

hepi birthday Left Atan..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari lahir buat left. atan :)

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday atan!