TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, August 19, 2013

RAYA KAMI


Salam Aidilfitri Semua...


hari ini baru ada mood nak citer raya kami pula

lega bila hubby setuju anak-anak dapat takbir malam raya kat rumah nenek (mak saya)
dah tahu sangat apa yang anak-anak nak, mereka nak kutip duit raya malam tuh
saya, hubby dan aeish balik awal rumah MIL yakni rabu pagi nak berangkat
anak-anak hubby akan ambil semula jam 2 pagi (malam raya) lepas takbir nanti
tahun ini giliran kami beraya rumah MIL
dekat saja puchong
jadi setiap tahun kami tak akan tempuh jalan jem
tema tahun ini mama pilih kelabu untuk anak-anak
mama papa pakai kaler hitam
so hitam + kelabu...cantikkkk


gambar raya kami dirumah MIL



bergambar dengan FIL/MIL





senyum sebab dapat duit raya ya



aeish pula pagi tu mood kurang



yang ini aksi bebas cucu-cucu atuk gan wan



cucu-cucu atuk tapi kurang 2 orang



kita sibuk nak bergambar afnan lelap
mengantuk sebab balik lewat pergi takbir raya 



rendang ayam + cendawan negeri sembilan...sedap



kuah kacang...sedap juga

19 comments:

Ann Ishak said...

rendang ayam + cendawan tu sedap betul nampaknya :)

selamat hari raya mama
maaf zahir batin

BERT said...

meriahnya raya... lagi2 seronok anak2 dapat duit raya kan hehe...

selamat hari raya kak maaf zahir batin yaaa

Sayangku Zie said...

selamat hari raya

Lynn Hamzah said...

salam aidilfitri...maaf zahir n batin...

Rizziela said...

Saya pun x pernah makan rending dgn cendawan

Bbwana adienia said...

salam kak..

cantik kaler tema hitam+kelabu..meriah bila dapat berkumpul ramai2..

QueeN TerataI said...

biasalah hari raya ni part yg plg best bila dpt duit raya la utk anak2.. utk kita yg dh dewasa ni past plg best bila dpt berkumpul beramai-ramai kan kak

Kakzakie said...

Rendang ayam + cendawan kakak tak pernah rasa ni Nur. Mestilah sedap sebab cendawan kan sedap.

Segak-segak semua bila pakai baju Melayu:)

Acik Erna said...

assalam Nur..acik tak pernah pulak buat rendang campur cendawan..sedap ye nur

Rai Ourkizuna said...

sakan bergambar.. aeisha kurang mood pun comel!

amirah said...

rendang ayam campur cendawan...macam sedappp je..

lieyalatif said...

meriah kak!! siap ade takbir raya lagi...kg lieya dah takde...dulu2 ade jugak....

bertuah la kak, dekak2...so takde nak harung jem kan kak....lieya suke tgk pic afnan tdo tu...letih kenyang pun yeak jugak tu kak hehehehe

ct rahani said...

cantik kak tema kelabu + hitam.. meriah bila anak cucu berkumpul ramai2..

beshkan kak x yah tempuh jammed raya2 nih.. untung gak family dekat2 nih.. :)

Queen said...

pertama kali dengar rendang ayam dengan cendawan..

nampak sedap =)

selamat hari raya kak =)

Rinna said...

Waahh sedap tuh rendang cendawan nogori..

Selamat hari raya..

Kesuma Angsana said...

wah meriah sungguh ni !

Ema Johari said...

seronok beraya...lebih-lebih lagi budak...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Raya ni yang seronoknya budak-budak je kan..Kita2 ni raya biasa2 je ..

Khai♥Rin : anies said...

amboiii lenanya afnan... ;-)