TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, August 20, 2013

BERSAMA FAMILI HUBBY


Salam Aidilfitri Semua...


kenangan indah kami di pagi syawal
bersama famili hubby pula



En. Taha dan Pn. Rosidah (FIL/MIL) 



adik - adik hubby
kurang 2 orang
semua 7 orang



bersama adik bongsu 
dua-dua berjubah dipagi raya



adik - adik perempuan hubby
3 orang saja



yang ini ada kak long



famili adik ke 3 hubby
famili pak ngah tiada



bersama menantu lelaki (Shahrizal)



hubby dan nadhirah
2/8/13 dah setahun dira
kali ini baju raya sama dengan baju wan



part ni anak-anak paling suka
sikit-sikit ketawa tengok gelagat dira
jalan belum lagi tapi mulut becok




28 comments:

Kuazue Mohd said...

as salam...selamat hari raya... beh nyer tengok dak tecik tuuu..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

comel...
kaki tak dapat mulut yang lebih...budak perempuan memang mcm gitu kot...

lieyalatif said...

meriah kak...mmg wajib ade sesi bergambar mcm ni kan kak...lieya pun same, baik raye kampung sendiri atau kampung hubb heheheeheh....agenda wajib pas balik semayang raye heheheeheh...

kak dira tu mesti diva kan kak..semua manjekan kan die tu ...sonok layan gelagat budak kecik nieh...

Lynn Hamzah said...

seronoknys bergambar raya...

Cho Zila said...

banyak gak gambar rayanyer tu.. semua tu untuk kenangankan... diratu tengok dalam gambarpun nak gelak dah...

Qhaifa Nur said...

- (Kuazue Mohd)

salam aidilfitri...
gelagat anak2 kecil menghibur hati sebenarnya...

- (Jue a.k.a Ibu 2F)

kalau mengajuk orang paling kak nur suka..nyaring suaranya Jue..

Qhaifa Nur said...

- (lieyalatif)

tak bergambar tak sah lieya...
tahun ni tak banyak kak nur ambil gambar...

- (Lynn Hamzah)

semua itu kenangan Lynn...

Queen said...

tu dia. posing sambil baring =)

Qhaifa Nur said...

- (Cho Zila)

betul tu untuk kenangan kemudian hari...

Kakzakie said...

Anak-anak Nur mestilah suka sebab ada sepupu yg masih baby utk mereka sayang-sayang. Comel pulak tu:)

Asyifa Mustaffa said...

posing memasing canti berbaju raya..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nur,klu raya mmg bab brgambar tak blh tinggai...comeinya dak kecik tu,Geram tgk... :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari raya Nur..
Best dapat bergambar ramai2 ;)

AnneRaini said...

meriah kalau adik beradik ramai ni.

amirah said...

hihihi..comel2 je adik2 perempuan hubby akak ni..

sue zainun said...

salam aidilfitri

Rinna said...

Budak kecik laa seronok.. kan beraya.. pas tuh dpt byk duit raya.. :)

Kesuma Angsana said...

meriahnyer raya .. KA pun paling suka budak2 ni !

QueeN TerataI said...

wah.. ada gruop2 utk bergambar ye kak..

LiYa HaNiF :: said...

bestnya bergambar ramai2 ....

selamat hari raya ye kak...

Hanis Azla said...

As-salam..

seronoknya dapat tengok potret keluarga yang bermacam gaya..

Wani said...

salam kak.. selamat hari raya.. meriahnya suasana hari raya... memang tak kering gusi bila tengok anak-anak kecik bergambar .. part paling suka hihi..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Bestkan dapat bergambor reramai gini...memasing posing...kemain comel nadhirah ni...geram nengok dier..

Khai♥Rin : anies said...

kena simpan pic ni kak..kenangan tu

norhidana miswan said...

seronok...thn dpn dana kene beraya kt kerteh dulu... tak kisah beraya mana yg penting msti hepi dh kumpul ramai2 kan kak

Tina Othman said...

Meriahnya raya siap masing2 sporting ada ncm2 pose lg

Umi Qi said...

wahhh dpt lihat keluagra sis semuanya dlm nih...meriah betul kan keluarga ramai...ju x ramai keluarga sis...tumpang saudara mara belah husband jek...

Ibu Lala said...

Kite tak de gambo raya pun. Sedih tau.