TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, August 28, 2013

CONTENG RAYA


Salam Aidilfitri Semua....


ahad lepas dapat jemputan dari member hubby
open house dan besday girl juga 
di seksyen 6, wangsa maju

pergi pun dah lewat
sebab hujan lebat tengahari tuh
so kek pun dah dipotong
sampai saja member hubby
suruh anak-anak conteng muka
tapi sebelum tuh makan dulu



anak-anak tak conteng kat muka
tapi kat tangan
semua ada gambar pilihan



aeish punya dah hilang
sebab mama basuh tangan lepas makan
terlupa sori







bunga ros aeish punya, cantiklah



goodies untuk anak - anak



sedap halwa ni



lepas makan nasi 
inilah pencuci mulut kami



yang ni anak - anak tak sudah 
dok ulang alik ambil
white coklat fountain (ya ke namanya he..he..)
kami makan dengan stoberi





17 comments:

Khai♥Rin : anies said...

yg bunga ros tu mmg cantik! comel je..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah bestnya Nur... mesti budak2 suka di majlis tu kan :)

Ain Noraini said...

suka yee...diarang tu semua...mesti asyik tengok tangan jer diarang tu kann..

AnneRaini said...

meriah besday budak2 skrg. mcm2 ada.

Bbwana adienia said...

bestnya..mesti seronok kan.

BERT said...

tang coklat fountan tu yang besst.. teringin nak beli hihi

Ya ALya said...

sedapnyer cekelat...

Rai Ourkizuna said...

bab coklat fountain tu bukan aje bebudak.. orang tua pun suka.. hahaha

Amanda Suria said...

Party2 mcm ni budak2 mmg la akan teruja....ish...x lama lg birthday dania....

JunAina said...

Jarang tengok coklat fountain guna white coklat.

Ummiarissa Mahdi said...

meriah betullah majlis tu,kalau anak-anak saya mesti seronok,ada kaler-kaler tangan,dan yang best nampak tu coklat yang mengalir jer tu,mak budak pun suka ni...

Kakzakie said...

Melukis ni pun Nur nak ada kemahiran kalau tak ianya tak menjadi.

Betullah coklat fountain tu Nur..

eima said...

wahhh mesti tinggi ko tuan rumah kan ..mcm2 ade....

Kesuma Angsana said...

hehehe sempat lagi budak2 ni yer

SYANI said...

Suka la budak2 dapat conteng tangan watak kegemaran diaorang ye

Tihara said...

bestnya majlis ni kak ada conteng2 :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik contengan tu...happy jer budak2 tu dapat conteng tangan... :)