TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, July 2, 2013

SEBELUM TENGOK ORKID SINGGAH SINI DULU


Salam Semua...


sebelum pergi floria putrajaya sabtu lepas 
singgah sini dulu
dapat jemputan majlis kenduri kahwin
roommate hubby En. Shahrul
di Restoran Marakesh, Kg Baru

ingatkan susah benar nak cari restoran ni
rupanya senang sangat
makan nasi arab kita tengahari tuh







sementara tunggu rakan hubby sempat tangkap gambar KLCC



sempat juga tangkap gambar hubby dan aeish



nasi arab saya tengahari tuh



yang atas tu sudah semestinya kambing bakar



pencuci mulut kek



ajak makan nasi tak mahu
dapat gula-gula lupa semuanya kan aeish



inilah pengantinnya En. Shahrul dan isteri
gambar kami tiada tau
hubby kata seganlah


17 comments:

che mid said...

Salam, hey! tu gambar Filza kan.. che mid almost jadi emcee majlis dia.. tapi tak de rezeki sebab che mid ke majlis marhaban di rumah Tan Sri (baca blog).. dan dalam gambar tu ada adik ipar che mid..(Mastura dan Ayu)

Khai♥Rin : anies said...

eh kak...muka pengantin tu mcm opismet sy! adakah diaaa.... hehehehhe

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

wah bestnya kenduri kawin buat kat restoren..

Qhaifa Nur said...

- (che mid)

salam,
tak sangkanya...
tak ada rezki nak jumpa...
pengantin lelaki tu rakan hubby..

- (KhaiRin : anies)

kenal juga ke he..he..

Qhaifa Nur said...

- (MaDiHaA a.k. Ratna)

betul tu seronok pula rasanya...

syariza09 said...

meriah la restoran tu ngan jemputan kenduri. sedap ke makanan arab kt ctu?

QueeN TerataI said...

syoknya anak2 akak ye berjalan-jalan ke putrajaya.. Queen yg dekat ni pun x pergi.. hehehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa bestner nasik arab saya dah lama tak makan nasi arab...rindunyer ngan nasik arab saba,,,

Kakzakie said...

Aeish tak suka nasi arab ye sayang. Makan cupa-cop cukup ye:) Kalau auntie tak mahu lepas peluang macam mama aeish tau...

AnneRaini said...

wau kenduri makan nasi arab..mmg mabeles ah..

AnneRaini said...
This comment has been removed by the author.
JunAina said...

Nasi arab bestnya... Kambing panggang tu lagiii best.

Acik Erna said...

assalam QN..dah ramai orang jamu nasi aran masa kenduuri sekarang ni kan..tengok gambar pun nampak sedap..acik memang suka nasi arab

norhidana miswan said...

terliur nengok menu tuh kak....

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

semoga pengantin bahagia selamanya.

Sekarang ni musim orang kawin.

Ema Johari said...

jarang dgr org buat majlis kenduri kahwin dekat restoran

Kesuma Angsana said...

sempat juga yer hehehe