TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, July 15, 2013

BESDAY AMZAR - MAKAN PULA


Salam Ramadhan Semua...


Tak habis lagi kisah besday budak sorang ni...
sabtu pagi pergi piknik
 malam pula pergi makan-makan
kat gelas besar (Taman Bolton)
jam 9.15 malam menuju ke tempat pilihan
kali ini nenek nak belanja makan
mak usu pula belikan kek
pilihan makanan bebas
dalam pada tuh datang 3 orang
katanya nak kutip derma
sambil berhibur so mereka nyanyikan
hepi besday buat amzar
malulah pula amzar ni



abc papa berjalan sana sini



antara tetamu yang hadir he..he..



kek amzar
(sori tayang bulan posa pula)



hubby punya



lai chee kang mama punya



akhirnya semua jadi hak aeish



order sate ayam/daging



kerang bakar



inilah 3 orang yang kutip derma sambil hiburkan 
kami semua, minta mereka nyanyikan
hepi besday buat amzar



masa untuk potong kek


20 comments:

Qashmere said...

sambut birthday ye

lieyalatif said...

bertuah amzar kak...ade plak band yg leh nyanyikan lagu besdei tu die...sure semua mate tertumpu pada amzar kan...patut le die malu ekekekekek

kak, dugaan betul tgk abc tu kak heheehehehe....bulan puase ni tgk ape pun nampak sedap....

mama maman aka yana said...

selamat hari jadi yer buat amzar..:)

ourkizunarai said...

happy birthday amzar..

Rizziela said...

wow..meriahnya..siap ada penyanyi import lg tu

Khai♥Rin : anies said...

wallaaaa best nyerrrr

JaSSNaNi said...

teruja amzar kan.. ramai memeriahkan besday dia.. :) kerang bakar tu nampak sedap.. lama tak beli kerang ni.. posa2 gini nak santai mmg buleh la beli kan.. santai sambil makan kerang bakar..

Acik Erna said...

seronok amsyar..ada nyanyian live lagi masa birthday dia

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

memang rezeki amzar tu.. makan nenek belanja, kek mak usu belanja.. pastu ada plak yg nyanyikan happy besday utk dia.. hehe..

man said...

malu dia..hepi besday

lia said...

wahhhh hebatnyer... siap ada yg menghiburkan lagi yer...

Ummiarissa Mahdi said...

cantiklah deco atas kek tu...mesti sedapkan..

aanie said...

hepi belated besday amzar....comey la dia...

terliurnya tgk abc....:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah mesti amzar hepi siap ada yang nyanyikan lagu b'day untuk dia.. :)

::NureeN:: said...

wahh siap ada iringan lagu bezday tue :)

Kesuma Angsana said...

wah seronok dier yer !

QueeN TerataI said...

syokla amzar & beradik yg lain dpt mkn2 lg.. dh p picnic p mkn2 lg.. best2

Jue a.k.a Ibu 2F said...

siap ada live band nyanyi lagu besday ye...'
mesti seronok kan

Kakzakie said...

ABC papa jalan dari satu tangan ke satu tangan. Sampai kat papa tinggal sikitlah ye hihi...

amirah said...

meriahnya besday amzar...ada org nyanyi lagu hepi besday special lagi...