TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, May 13, 2013

HADIAH HARI IBU


Salam Semua...



hadiah Hari Ibu dari anak - anak mama
terima kasih, simple tapi amat menghargai 





dari along aiman...






dari angah azeem






dari alang amzar

13 comments:

Kakzakie said...

Bila ada lukisan ibu sebelah ibu mestilah papa dia :)

Qhaifa Nur said...

- (Kakzakie)

ingatkan tulis apa..rupanya buat kad untuk mama...
gambar papa mesti ada, itu tak bole elak kan Kakzakie..

Khai♥Rin : anies said...

alahaiiiii...comel2 je depa ni..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cute n comel drawing dierang suka saya tengok tambah drawing dari alang tu...

Cho Zila said...

alahai sejuk hati tengokkan... anak2 sekarangn memang macam2 dan hebat... dulu kita tahu hari raya ngan hari gurujer...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

seronok kan bila anak2 ingatkan hari istimewa utk ibu...
anak akak kat asrama pun sempat tel akak ucap hari ibu.. katanya hadiahnya nnt tunggu kakak blk cuti nnt tau.. hehe.. entah apalah yg nak diberinya.. padahal ibu tak kisahpun ada hadiah atau tak.. hehe..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronokan dpt kad buatan sendiri anak2 kan Nur... terasa diri dihargai ;-)

lieyalatif said...

Alahai kak nur...sejuk hati dpt mcm2 homemade kak ye....hasil tulisan tgn anak2 terbaek kan kak...tersematvdihati bile bace....hehehehe...

In sha Allah kak...moga segala penat jerih kite sbg ibu membesarkan anak2 dibalas dgn kejayaan mereka...amin...

Tina Othman said...

Alala terharunya tgk, selamat hari ibu

norhidana miswan said...

seronoknyer, dpt kad pun dh rasa terharu sgt kan kak... masing2 nk melukis gk mama dia ek...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nur...kreatifnya anak2 Nur..yg penting keikhlasan hati & kegigihan mereka buat kad tuk Nur..
Tahiun ni anak2 call jer sbb masing2 kat asrama..cuma HB belanja mkn kat luar :D

wahida said...

rasa sebak bila anak2 kita ingat kat kita kan kak..walau tak cantik sekali pun, bila dpt hadiah drp anak, mmg kita rasa sebak kan kak...

Kesuma Angsana said...

paling penting tu ingatan anak2 kan yng buat kita sebak !