TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, April 19, 2013

TUTTI FRUTTI



Salam Semua...


malam - malam makan ais kerim
masuk sini pun lebih kurang 9.45 malam
first time ni saya masuk
tengok anak - anak excited nak bubuh itu ini
tapi kan memang tahu ais kerim ni mahal




lokasi prima sri gombak





pilih - pilih, jangan tak pilih



inilah hasilnya, 3 ini lebih kurang 60 hinggit lebih
3 jenis rasa ais kerim kami ambil
tapi suka coklat dan coffee



share ok



p/s - pagi tadi dapat kad jemputan kahwin, uniknya nanti saya share tau....

17 comments:

Ya ALya said...

ya blm lagi merasa tutti frutti ni.....

kt tmpat ya ni ada dah...

ada kes pakcik tu tak tahu yg aiskrim tu mahal,dia beli la untuk anak2nyer,sekali kena bayar RM 180 tu....

Qhaifa Nur said...

- (Ya ALya)

memang mahal Ya..
entah nak masuk lagi tau tidak he..he..
kasihannya pakcik tu kena 180 hinggit, memang giller...

Kakzakie said...

Anak-anak mana tak suka TF ini Nur. Kakak pun sukalah juga bila anak-anak membeli rasalah juga bila disua...

eB said...

eB x pernah mkn. percayer x? ;p

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Pergghhhh satu cup tu RM20 lah Nur... anak2 akak sibuk juga mengajak ke sini... tunggu gaji lah gamak nya :D

Khai♥Rin : anies said...

hah??? 3 tu je da rm60??? perrghhhh...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sedapnye TF...Tak pernah makan lagi TF ni...mahal kot.. :-)

norhidana miswan said...

1 bekas jth rm20 lah ek kak, takpelah bdk2 tu comfirm geram nk memilih segala mcm topping yg ada,jnji mereka gembira udah la kan kak

Kesuma Angsana said...

sedap2 tu. tapi malam2 sejuk lah !

Ct NoArizah Aris said...

Ada hati nak kesana jugak tapi bila di cerita harganya mahal terus tak jadi, terbaca lak entry ni lagilah kompem harganya mahal kan...tapi nak jugak mencuba satu hari nanti, jgn kempunan kata orang tua2 kan...:)

TiranaAduka said...

salam qaifa
Ni macam ice blanded ke?

TiranaAduka said...

lawatan di malam minggu qaifa

dwaty said...

Saya baru makan sekali jer kak... hehhee... next time nak makan kena pikir dulu... kemain mahal...

LYAfrina said...

lya sampai k hari ni x pnh merasa lagi..ada kat sini..tp msh blum ngetest2 lg..

Ema Blog said...

kami pun kalau beli akan share juga..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmmm xpernah nak beli wlpun selalu lalu depan kedai tutti frutti...
tak rasa tergoda...sbb sepupu dah bgtau..rasanya ala-ala yogurt sket... btol ke kak??

fieda said...

kite mmg tak pernah beli lagi..mahal benor.