TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, April 4, 2013

RODEO STEAKHAUS



Salam Semua....


Makan malam kami bersama mak dan 2 adik di Rodeo Steakhaus Prima Sri Gombak baru - baru ini




(kata afnan mama kudanya mana, pistol ada....)




(sebahagian order kami, yang lain licin he..he.....)
(fish chip order untuk aeish...)



(mix lamb along aiman punya....)



(mama order salmon lah....)


(mushroom garlic..)



(azeem punya  yeemee...)




(posing lepas habis makan...)

22 comments:

Khai♥Rin : anies said...

murah x kak?

amirah said...

rasa mcm pernah je pergi sini dulu kak. byk juga menu dia ye

wahida said...

comelnya gambar last tu...

ainnoraini said...

menarikkk..makanan pun nnpk sedap semua tu...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

huhuhuhu sedap pulak nampaknya

JaSSNaNi said...

sedaapppppppp semua.. terliur la.. lagi 1/2 jam baru nak lunch ni.. huhuhuhu.. lapar...

Kakzakie said...

Kalau kakak pilih aiman punya macam sedapnya lamb tu Nur...

munna said...

sedapnya.... tetiba rasa nak makan western lah pulak tekak ni

aanie said...

wah, pandai akak makan salmon...sy x reti la...

azieazah said...

Saya nak share Aiman punya YeeMee....! Dia tak boleh habis tuuu. hehehe

Ya ALya said...

salmon tu sedap ke kak...xpernah makan lagi....

» NAJA « said...

akak letak la harganya..nampak macma menarik sgt ni

e!ya said...

wahh leh try nieh

norhidana miswan said...

sume mengiurkan... best3

LiLy @ MaMaQiStInA said...

semuanye sgt menyelerakan...terasa lapar plak pagi2 ni tgk mknan ni semua...:-)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Cho Zila said...

dekat ngan rumah nenek mertuaku tak penah sampai lagi. boleh dicubalerkan..

n O e s u h a i m i said...

nampak sedap...

Tina Othman said...

bestnya, mcm biasa dgr je lah nama kedai ni

mama said...

ehem..mama tak pernah lagi makan kat sini..

LYAfrina said...

sedapnya tgk ikan salmon tu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

prima sri gombak??

akak.... situ harganya ok ke?? hehehe

macam mau terjah je...