TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, April 8, 2013

BYE, BYE SEMUA


Salam Semua...


Semalam hantar Azeem ke LCCT, KLIA
Ramainya orang kat airport, seronoknya melancong kan, kan
2.55 petang berlepas
5.00 petang call dah tiba di Labuan, alhamdulillah


Sebelum berlepas semalam isi perut dulu di McD....







(mendengar amanat dari papa..)





(mereka yang berangkat semalam adik hubby, suami serta 2 anak mereka dan FIL/MIL saya...)



(bye papa, bye mama, bye along dan adik-adik...)
(masa ni along aiman dan amzar beria menangis sedih...)



(anak - anak nak tengok kapal terbang angah azeem berlepas tunggulah sekejap...)



p/s - malam tadi azeem dah start bersms buat report he..he, pagi ni ke Brunei katanya...

18 comments:

AnneRaini said...

rezeki azeem dpt berjalan ke negara org.

Khai♥Rin : anies said...

alolololo...mcm nk berpisah lama ye kak..

» NAJA « said...

saya tengok gambar papa dia peluk dia tu dan gambar dia bye bye tu saya pulak sedih akak..heheh funny betol saya ni

Ya ALya said...

ya yg tgk gambar dia lak yg sedih kak.....

best kan dapt g negara orang...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Bestnya Azeem berjalan kan...:)

Ummiarissa Mahdi said...

seronoknya...g Brunei pulak....wah....

aanie said...

sedih lak tgk part peluk papanya....

Kakzakie said...

Seronoklah azeem dapat bercuti dgn nenek dan atok dia..

Cho Zila said...

seronok kecik2 dah merasa berjalan ke negeri orang... tuler rupanya adik beradikkan masa bersama asyik bergaduh dah berpisah sikit mulaler sedih...

Tina Othman said...

bestnya

Acik Erna said...

lawatan ye Qhaifa..seronok dia dapat pi melawat ditempat orang

Acik Erna said...

lawatan ye Qhaifa..seronok dia dapat pi melawat ditempat orang

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronok Azeem ber holiday yer ;-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sonok lah Azeem dapat jalan negeri orang...bestnye..^^

lieyalatif said...

Ooo lieya ingat akak pun ikut jugak...rupenye azeem je pi yek....sonok laaa anak bujang akak dpt peluang jalan2 negara org....mesti lagi bersemangat die nak belajar betul tuk dpt reward mcm ni lagi kan kak....

Siap le balik nanti dgr pengalaman die kat sane heheheeh.....

Nasuha said...

bercuti ya?

Kesuma Angsana said...

seronoklah dier yer !

Jue a.k.a Ibu 2F said...

laaa jue ingat si abg yang sulung rupanya angah..hahahaha
selamat bercuti ye angah