TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, April 1, 2013

JALAN SAKAN 2 BERADIK NI


Salam Semua.....


Sabtu 30/03/2013, 3 abangnya ikut nenek pergi Tanjung Malim untuk kenduri kahwin tinggallah 2 beadik ni Afnan dan Aeish. Hiburkan hati yang sedih dengan jenjalan sakan tuh


Pagi

Bawa sarapan di Restoran Taqwa lepas tu ke Tasik Titiwangsa dari jam 9.30 pagi hingga 12.30 tengahari










Tengahari / Lunch

Makan di Johnny's Restaurant Alpha Angle Wangsa Maju








( Kami ambil set C....)


(Order nasi goreng cendawan juga, pencuci, mulutnya ais kerim coffee...)


(Air aloe vera,  strawberry dan tea......)




Paling best hari itu mama dan aeish dapat sambar ini





(seluar jean Applemints....)


(kasut untuk aeish  first time beli kasut buat aeish, cantik....)

13 comments:

Tihara said...

seronoknya jalan2 sakan terus shopin :)

ainnoraini said...

seronok kan jalan2 n makan2...lagi seronok bila dpt membeli jugak...

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii dating ber2 je ye

Ya ALya said...

ya belum pernah lagi makan johny ni..teringin gak nak cuba...orang kata sedap....

JaSSNaNi said...

wahhh.. aiseh dapat beli kasut festime.. sblm ni dapat hadiah ea.?
best kan.. outing dgn family di hari minggu.. :)

qemaishak said...

wah seronok jalan, qema sekarang banyak duk rumah, cuaca panas sangat kat sini :)

Ummiarissa Mahdi said...

kasut tu cantik jugak...nak cari pesen camtu lah tuk anak teruna saya

Jue a.k.a Ibu 2F said...

cantik kasutnya...

intanfirdaus247 said...

syoknya jalan2..:))

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..sonoklah diorang..penuh aktiviti..^^

eB said...

pandai posing drg yer :)

lieyalatif said...

Seronok kak jalan2 soping2...yg paling best dgn anak2 kan kak....balik umah sure semua terbongkang penat....

Tgk akak mkn johnys terus terliur...dah lame x pekena johnys nih....

Kesuma Angsana said...

menu2 yg sedap tu