TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, April 17, 2013

BISKUT KACANG TUMBUK


Salam Semua...









biskut kacang tumbuk
ada siapa suka makan 
sila angkat tangan



p/s - pagi tadi  sekolah call azeem muntah, sila bawa pulang....dapat mc 2 hari lagi...
balik dari sabah badannya kurang sihat....

24 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

jue tak suka...
hehehehehhe kena angkat kaki lariiiiiiiiii

lieyalatif said...

lieya tak suke kak....tapi hubby suke...die baru beli sebekas besar tuk die buat kudap2 heheheeheh....lieya tak suke sebab tersekat dlm mulut gitu kalo makan heheheeheh

laaa sian azeem....hope cepat sembuh yeak azeem...akak kene pantau makan la kak....sian plak muntah2 tu...

Tina Othman said...

Apa saja berasaskan kacang mmg peberet

JaSSNaNi said...

sian azeem tak sihat ye... semoga cepat sembuh ye..

kacang tumbuk yg kita makan jenis 1 lagi.. sedappp.. klu balik kg sure beli punya.. kalau kat sini selalu jumpa kat kedai2 mesra petronas dan petrol2 station.. :D

Ya ALya said...

first time nampak....

yg kacang tumbuk biasa tu selalu la makan....

munna said...

munna mmg suka.... semoga azeem lekas sembuh ye...

Tihara said...

sian azim, mesti tak selesa masa dalam flite kut..moga cepat sembuh azim..
kacang tumbuk faveret abah saya..saya biasa2 je..hehe :)

Tihara said...

sorry saya salah eja nama azim..azeem yea.. sorry kak :)

Asyifa Mustaffa said...

peberet nih..! lama dah x mkn....

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak suka.... mmg best.. ada lg dua jenis kudapan kacang tanah satu yg berbalut kertas tu.. satu lagi bepang kacang.. semua suka.. tp takleh mkn byk sbb manis sgt.. hehe..

Kesuma Angsana said...

dulu2 KA mmg cukup suka hehehe

Kakzakie said...

Kalau ikutkan kakak suka tapi kena control sikitlah Nur bila dah berusia ni...

norhidana miswan said...

nampak tak ni angkat tgn nih, sgt suke kak lg2 kalu yg dia balut ngn mcm kertas tuh.... perkh blh hilang pertibangan

Ct NoArizah Aris said...

Saya prefer yg berbungkus putih tu lagi tapi sekarang ni saiznya lebih kecil dari dulu.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..lama tak mkn kacang camni.Semoga azeem cpt sembuh ya

n O e s u h a i m i said...

yg ni x bess sgt..so x angkat tangan la..noe suka yg putu kacang warna putih tu...kuih org lama..dap nyer...moga azeem cepat sembuh..

::NureeN:: said...

kacang tumbuk nureen mkn tp kurang la hehee...
musim skrg kan.. anak2 nureen still silih berganti demam, dh 2 bln lebih mcm tu

lia said...

Sy tau kuih tp tp xmkn he3

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

lnda masa ngandung mmg feberet nih, dua2 anak sama..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

fav lily ni...

Sian Azeem...moga Azeem cepat sembuh...

LuN@_aiDi said...

kacang tumbuk suka mkn,
tapi kenapa bentuk dia laen? huhu

::FAIZ:: said...

tak penah try lg

Khai♥Rin : anies said...

Ms kecik2 dulu...kira hr2 sy bedal biskut ni... :-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

suka sangat.....

kalo singgah kedai tu, mesti beli biskut kacang tumbuk..... tp...dah xsedap macam dulu.. hmm...