TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, March 4, 2013

WANGSA WALK - MAIN DULU


Salam Semua..........


Sabtu lepas jenjalan di Wangsa Walk bersama 2 orang adik  perempuan saya

Agenda utama ke sini nak tengok wayang. Sementara punyai masa 1 jam sebelum wayang mula jam 2.30 petang, temankan anak - anak ke pusat permainan yang terletak berhampiran panggung



(papa tengah agihkan coin syiling....)



(dapatlah 5 keping sorang...)











(anak - anak excited kutip gula - gula yang dimenangi, banyak tuh..)

16 comments:

BERT said...

happy tngok anak2 main.. sy pun kalao bawak bebudak datang sini saya pun join skali main hehe

Qhaifa Nur said...

- (BERT)

isi masa i jam sebelum masuk...
yang tak tahan habis coin minta tambah lagi he..he..

Ena's Palace said...

seronok anak2 yer..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyak dapat gula2 ye...happy jer tengok diorang...

SYANI said...

Sejak dah tukar tempat keje ni dah lama tak pegi Wangsa Walk..

Tina Othman said...

bestnya

lama tak tgk wayang, tgk ceta apa tu

Tihara said...

hepi bebudak tu ye kak :)

Zana Adieyza said...

zana yg dah tua ni pun suka main game2 tu kak.. hehehe...

e!ya said...

enjoy sgt budak2 bila dpt main kan..
kita yg tgk pon happy sgt2 kan

Ya ALya said...

suka main yg dapat gula2 tu...ya pun ikut main gak,hilang tension kan kak nur....

Azian Elias said...

walaupun selalu sangat ke setapak jaya, tapi tak pernah sekali pun jejak kaki di sini.. teringin pulak..insyallah lah nanti..

Kakzakie said...

Anak-anak dapat gula-gula memang sukalah Nur..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seronok je kalau dapat main mainan bebudak kecik ni... hehehe

MaMa Rey said...

seronokkan tengok anak2 gembira bermain..:)

Cho Zila said...

budak2 hepi kita mak bapak letih keluarkan duit sebabnya game kat tempat gitu cepat ngat habisnyer ... memang makan duitler.. tapi sekali2 layan bolehlerkan...

n 0 e s u h a i m i said...

suka main basketball .. :)