TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, March 1, 2013

BANYAKNYA IDEA PAPA


Salam Semua.........


Jumaat yang indah di awal bulan Mac 2013, sekejap dah masuk bulan baru

Cara baru nak tiup belon dari papa, punyalah malas nak tiup





(banyak betul kegunaan pam  selain pam tayar basikal, anak - anak suka pam bola guna inilah.....)



Idea papa lagi.......





(konon - konon nak bakar telur ikan bungkus daun kunyit tapi kesuntukan masa....)
(akhirnya masuk dalam gulai lemak ikan kembung, sedap juga .....)

13 comments:

Kakzakie said...

Idea yg tidak mahu menyusahkan itu sangat praktikal Nur. Anak-anak pun dah boleh buat sendiri.

Telur ikan sedapnya:)

NM03 said...

tak reti mkn telo ikan... hehehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kretip...janji sedapkan...

lia said...

ha3 lps ni saya pon nak tiup belon gak la ha3

n 0 e s u h a i m i said...

bagus idea belon tu...senang mak ayah ...

jarang sgt makan telur ikan...

SYANI said...

Pam beskal tu banyak kegunaannya... Pam belon, pam bola, pam pelampung, pam kolam pelastik..hehehe

munna said...

mmg banyak idea papa diaorg nampaknya ... tiup belon guna pam tu selalu praktikkan masa nak buat birthday party kat rumah ni

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Idea kreatip.. ^^
Nampak sedap lauk tu...

Munnafendy said...

ok la tu nanti otak anak2 pun ikut kretip macam papa/// :)

Azian Elias said...

papa creative ye..

mama said...

he2x..bnyak idea baru dia.. ;)

azieazah said...

Janji sedapppp...!

Ya ALya said...

klu telur ikn sembilang sedapnyer la.....
telur ikn mayong pun sedap gak.....