TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, March 5, 2013

TENGOK WAYANG - JACK THE GIANT SLAYER


Salam Semua.......


Setelah 11 tahun tak masuk panggung, akhirnya pada 02/03/2013 kaki melangkah masuk bersama hubby, anak - anak tonton cerita ' Jack The Giant Slayer ' 

Lepas ini boleh datang lagi sebab semua anak - anak sporting bila masuk panggung

Kisah dongeng Jack and Bean, wujudnya gergasi dan bergunanya kacang bagi menyelamatkan nyawa Jack dan negaranya. Sangat menarik  juga ceritanya





(wangsa walk....)







(pop corn kudapan kami....)



(bersama rotiboy juga...)

16 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bestnya tengok wayang... akak dah lama tak tengok wayang ehe :D

Ema Blog said...

besarnya seat dalam panggung wayang tu..

AnneRaini said...

lamanya kak nur tak tgk wayang..sy kalau mak dtg mmg ambil peluang gi tgk wayang.

Qhaifa Nur said...

- (CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)

memang best...11 tahun baru masuk kembali..

- (Ema Blog)

seatnya memang selesa, bole kongsi dengan aeish he..he..

Qhaifa Nur said...

- (AnneRaini)

masa akak tunang dulu...setiap kali keluar mesti tengok wayang dengan hubby...

bila dah kawen ada pula anak...stop kejap..tup, tup dah 11 tahun tak masuk panggung....sekarang anak2 dah besar baru boleh datang sini...seronoknya pula

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nampak selesa & besar jer kerusi tu...

Sedapnye pop corn..

Zana Adieyza said...

zana dah lama x tgk wayang.. hehehe

n 0 e s u h a i m i said...

bess ke citer tu?? dh beberapa bulan tak terjah panggung ni..

NM02 said...

dok berjahat nak tgk rock oo ni...

Kakzakie said...

Memecah tradisi demi anak-anak kan Nur. Lama tak pergi sekali pergi seronok juga:)

norhidana miswan said...

sejak ada anak dana tak penah tgk wayang lg kak...huhuhui... kt wangsa walk best, seat dia besar n selesa...

tp kan dana tak minat tgk filem yg ada watak buruk2 n hodoh cam giant kt cite tuh heheheh...

Alycia said...

salam perkenalan dr Alycia...

hmm, boleh bwk anak tgk ni ;)

Ya ALya said...

kak nur syg.....sedapnyer roti boy tu...

mama said...

ehem mama pulak last kepanggung tahun lepas (2012).. he2x..

LYAfrina said...

wah..lama tu... skali msuk..lps ni mesti akan msuk lg.. lya tgu citer The Croods 21hb.. ni bwk asya tgk

lieyalatif said...

biar betul kak...11 tahun??? perghhhh..lieya ni pun dah dayyan setahun dah menggelitis nak pi tgk wayang balik heheheeheh....

dah lame tak tgk kat tgv..ye laa balik2 gsc dah tu jek kat alamanda paling dekat ngna umah heheehehe...

ramai kate cite ni best...weekend ni lieya baru nak pi tgk...