TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, March 22, 2013

CENDOL BAKAR


Salam Semua.....


hai, saya Nurin Aida Aeish
saya dah rasa tau cendol bakar ni
kebetulan mak su saya ada kerja luar di Kuala Selangor 
akhirnya saya dapat juga rasa cendol bakar ni
memang sedap seperti diberitahu






(cendol pulut...)



29 comments:

Maya Mayana said...

aunty belum rasa,belanja aunty boleh? hehe...

Puan Awin said...

selalu lalu kat tempat jual cendol tu tp lum prnh singgah lagi ;)

Nieyl said...

first time dgr nie...hihihi~

:: Mrs.Eady :: said...

wowwwwiii...

che mid said...

Ha ha Che Mid pun lalu je hari tu, tak sempat nak singgah. Tapi jangan terpedaya dengan nama cendol tu. Cendol tu tak bakar pun, nama tuan punya je Bakar ha ha

Fai CeritaCinta said...

kalau kat JB ni ada, memang dah lama fai try cendol bakar ni.. hehe..

AYuNG said...

adik manisss, kongsi sama cik yung boleh? hehe.. =)

Ya ALya said...

pas ni try rasa cendol borhan lak yer......

KhaiRin : anies said...

tetiba tingat cendol yg di jual kt kg waaarghhhh

Tihara said...

alamak tak penah rasa lagi lah aeish :)

JaSSNaNi said...

cendol bakar ni nani tak penah singgah lagi.. lalu kuala selangor tu pun waktu nak balik kg.. kadang2 asben tak nak singgah.. nanti nak kena test gak kalau dah cakap sedap.. :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

teringin makan cendol bakar ni...tak pernah makan lagi...

AnneRaini said...

dah glemer dah cendol bakar ni..tapi takde urusan nak ke sana..entah bilalah dpt rasa.

::NureeN:: said...

kat cini rasanya mcm x pernah jumpak lagi... alahaiii, sedapnyerrrr

syariza09 said...

wewuuu....sedapnya, dh lama x pekena cendol

QueeN TerataI said...

dr mengandung smp dh bersalin blm dpt lg nk mkn cendol bakar ni...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Belum cuba lagi Cendol Bakar ni... sedap tengok Nurin minum tu....

norhidana miswan said...

mmg sedap kak, kalu sampai pagi msh tak ramai org lg, pas zuhur berjujuk kete

Acik Erna said...

kegemaran acik..tak kira asal cendol..

fieda said...

wah...bestnyer dapat minum cendol bakar..terbaik..terliur saya...

fieda said...

hanim tu kawan qhaifa ke..satu keje or kawan kat umah

fieda said...

tak sangka awak gi jugak ye situ..nape la tak serempak..hihih..masa gi tu kul brp..?saya dtg kul 1 lebih dh...

Zira Aziz said...

waaaaa...sedapnye mkn cendol tgh pns ni..

nens cellection said...

bakar tu nama org ke cendol tu die bakar kak?..hehe

suka tgk hedaer meriah ngn anak2..bila sy nk cukup 5 jgak neh..hehe

ibundo said...

lamanya tak makan cendol

LiLy @ MaMaQiStInA said...
This comment has been removed by the author.
LiLy @ MaMaQiStInA said...

1st time ni dengar cendol bakar..macam sedap jer tu..

Zana Adieyza said...

zana selalu dengar org ckp sedap.. tapi zana x pernah try pun.. jauh pulak rasanya.. hehehhe

mama said...

ehem aritu mama tgk pengantin kat tg karang..sempat singgah minum cendol..memang banyak kedai cendol kat situ..he2x..