TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, February 13, 2013

HEPI BESDAY BUAT AIMAN


Salam Semua.......






Selamat hari lahir buat Qhaifa Nur Aiman Khairul Anuar pada 10/02/2013 yang ke 11 tahun

Sekejap rasanya along dah besar. Tahun ini first time along tak potong kek tapi papa bawa kita semua jenjalan

Along, papa mama bangga punyai anak seperti along, semoga along terus cemerlang dalam apa jua bidang yang along ceburi



(ini hadiah buat diri along juga, semoga tanggungjawab yang diamanah dijalan dengan sebaiknya...)



T.E.R.I.M.A  K.A.S.I.H  kerna sudi singgah sini...........

16 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hepi b'day buat Along...moga menjadi anak yg soleh & cemerlang dunia akhirat..

che mid said...

Salam, selamat ulang tahun sayang.. moga terus berjaya dan jadi anak soleh

SYANI said...

Happy birthday Aiman.. semoga menjadi anak yang soleh..

Kakzakie said...

Mula-mula jadi pemimpin kecil di sekolah, harapnya bila besar pemimpin adik-adik dan keluarga

Happy birthday Along Aiman.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari lahir Aiman... semoga umur diberkati Ilahi dan menjadi anak yg soleh kpd ibubapa :D

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hepi besday buat along aiman....

e!ya said...

hppy besdayy along jadi anak yg terbaikk taw..

Cho Zila said...

happy birthday untuk along pengawas percubaan.. sekarangni nak jadi pengawaspun kena percubaan dulu yerk... gitu... semoga along menjadi anak yang menjadi kebanggaan ayah dan ibu...

Liza said...

happy brthday along, smoga membesar dgn sihat dan mnjdi anak yg soleh...Aamiin

norhidana miswan said...

epy belated bday utk along aiman, semoga jd anak yg soleh n membanggakan mak ayah... wah2 pasni jd pengawas betul lah

Acik Erna said...

Happy Birthday Along Aiman..semoga menjadi anak yang solleh

Acik Erna said...

Happy Birthday Along Aiman..semoga menjadi anak yang solleh

sue zainun said...

happy Birthday buat Aiman

QueeN TerataI said...

happy besday aiman.. dah besar dah anak bujang akak ni.. semoga menjadi anak yg soleh..

Ya ALya said...

Happy bufday aiman...
Kak nur ya nk tanyer semua nama ank akak ad qhaifa..tu gabungan nama akak n suami ke?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hpy birthday aiman!