TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, January 30, 2013

PROJEK RAHSIA ANAK-ANAK UNTUK PAPA...


Salam Semua......


Rupanya ada kejutan dari anak - anak papa kherox ni untuk besday papa

Bila papa tak ada baru buat semua ni, nak suprise 

Papa dan mama bangga dengan anak - anak sebab menghargai apa yang kita ada 




(kad ucapan dan pen untuk papa, pandai dah balut sendiri....)





(dari along aiman.....)



(azeem.....)





(dari alang amzar....)



(afnan.....)



(aeish......)





T.E.R.I.M.A   K.A.S.I.H  kerna sudi singgah sini...........

29 comments:

eiya said...

wahhh kreatif anak2..sebak kan klu anak buat semua nieh..sangat menghargai..

Nens Collection said...

alahaii..suke sy tgk hepi famili ni..anak2 sume pandai suprise ayah die..;)

:: Mrs.Eady :: said...

sweet!

lia said...

Ya Allah... seronok tgk anak2 akak wat sendiri kad & hadiah tu... mesti papa mereka touching ;)

Nurulhuda Abdul Latip said...

Buat sendiri lebih berharga dari beli, percayalah...so touching..

Ijah EmoTemo said...

wah! pandai diorg buat surprise ek! :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy family..So sweet..^^

QueeN TerataI said...

wah syoknya papa dpt surprise dr anak2... anak2 dah besar kak.. mmg bestlah... ;)

::NureeN:: said...

wahhh terharunya...

mama maman aka yana said...

bagusnya la.. kreatif sungguh diorg.. mesti bapa diorg lebih2 seronok kann

Rai Ourkizuna said...

terharunya...nak jugakkk... hehehehe..

Ema Blog said...

terharunya tgk anak-anak akak..menghargai papanya...happy belated birthday untuk suami akak

Sharifah Nadzarah said...

SO SWEET..& TERHARU KAN..KLU ANAK2 DAH PANDAI WAT KAD UTK IBU & AYAH ...

Tihara said...

Saya pulak yg rasa terharu kak..bijak anak2 ni :)

♥ ROS ♥ said...

sonok anak dah besar..mesti terharu :(

qemaishak said...

Mesti papa dia terharu tu..

qema pun tgh pk idea nak buat apa tuk birthday suami 1/2 ni hihi

mamyharraz said...

sweet..
pandai d.i.y sendiri :)

cheqna said...

kompem terharu ni

lieyalatif said...

alahai touching lieya tgk kak.....mesti hepi dpt kad dari anak2 kan kak....kreatif anak2 akak...jenuh lieya tgk nak bace tulisan tu heheheeh...comel2...

Kakzakie said...

Papa mesti terharu bila dapat ini semua. Kalau mama sah-sah dah mengalir airmata tau anak-anak, auntie tahu.

Ummiarissa Mahdi said...

Alhamdulillah...anak2 sejak kecil sudah disemai kasih dan sayang pada bapanya...semoga berpanjangan kasih sayang ini...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

seronok kan bila anak2 sekecil mereka dah pandai buat surprise mcm tu...

Zaliedana said...

Assalam kak,wah bestnyer klo ank2 pndI Mghargai kita,walau hanya bgi kad jer,tapi sgt2 bermakna,klo sy,mmg akn disimpan kad tuh wat kenangan..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

so sweet anak2 akak :) :)
saya plak yg tumpang terharu.. hehe

aanie said...

alahai sweetnya anak-anak...

Nor Salmi said...

Terharunya tengok anak-anak pandai menghargai ibu bapa. Bertuahnya mama & papa mereka..

BERT said...

klu sy kompom nanges.. tacing macing je hehe..kretip diorg kan..

Fieda Rafli said...

bagusnya anak2...kreatif dan menghrgai..alhamdulillah..

Ya ALya said...

sweetnyer.....gumbira la si papa tu...geramnyer tgk afnan tu.....comey