TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, January 29, 2013

HEPI BESDAY BUAT MY CHINTA HATI.......


Salam semua.......


Selamat hari lahir buat my chinta hati Khairul Anuar Bin Taha yang ke 39 pada 27/01/2013

Tiada lain yang kami semua pinta semoga papa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan kehidupan dilimpahi kasih sayang dari kami semua.....

Semoga apa yang diimpikan akan dipermudahkan, amin.........




^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Apalah yang dibuat oleh anak- anak papa ni.....








T.E.R.I.M.A  K.A.S.I.H kerna sudi singgah sini...............

27 comments:

Rai Ourkizuna said...

buat birthday card utk papanya ke.. bestnya..

happy birthday buat suami akak.. semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki yang diberkati.. bahagia ke akhir hayat..

norhidana miswan said...

selamat hari lahir utk suami akak, semoga dimurahkan rezeki, dipanjankn usia n berbahagia ngn family tercinta...

sweet nyer anak2 duk bt kan papa dia kad bday

QueeN TerataI said...

selamat hari lahir buat suami.. semoga bahagia hingga ke akhir hayat kalian...

munna said...

happy birthday buat hubby kakak... semoga panjang umur dan di murahkan rezeki

Me said...

mak aih..besar nya hadiah papa..hehe
pepe pon taniah to papa..mama jgn marah arr..papa dapat hadih besauuu..

Nens Collection said...

hepi besday buat suami akak..;)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat Hari Lahir buat suami Nur.. semoga umur dirahmati Ilahi :)

Qhaifa Nur said...

- (Rai Ourkizuna)

bila anak2 dah makin besar..banyak pula idea nak buat itu ini..
seronok dapat hadiah kan papa...

terima kasih Rai...

- (norhidana miswan)

amin...amin
tq dana....

Qhaifa Nur said...

- (QueeN Teratal)

terima kasih QueeN..
begitu juga yang dipinta....

- (munna)

terima kasih munna....

Qhaifa Nur said...

- (Me)

memang besau hadiah tu...untuk mama jangan lupa tau tapi lambat lagi he..he..

- (Nens Collection)

terima kasih Nens...

Qhaifa Nur said...

- (CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)

terima kasih...
amin..amin..amin

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hepi besday buat suami qhaifa nur.. hari ni ye? sama pula dengan tarikh birtday anak teruna akak.. hehe.. tp dia baru darjah 1... umur suami qhaifa muda setahun dari suami akak...

Tihara said...

selamat hari lahir, moga seluruh ahli keluarga diberkati Allah :)

deelira@deeliraz said...

hepy besday buat encik suami. semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik :) amin

Kakzakie said...

Dari kakak juga Nur... moga mendapat limpahan rahmat dan kebahagiaan buat suami tercinta Nur.

Selamat ulangtahun kelahiran.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy birthday buat suami akak..Moga sentiasa dimurahkan rezeki..^^

lia said...

hepi besday utk husband akak ;)

Tina Othman said...

oh happy birthday untuk hb akak, moga sentiasa dalam lindungganNya

Fieda Rafli said...

selamat hari lahir buat suami..moga makin murah rezeki sekeluarga ye..

aanie said...

hepi besday suami akak....

buat apa lah tu siap lentok kepala lagi....khusyuk tu...hehe...

::NureeN:: said...

hepi belated besday buat en. hubby :)
wah... dpt besday card handmade anak2 ker? bestnyerr

syariza09 said...

anak2 buat apa tu? buat kad ke? nanti akk zoom kad dorang yer

♥ ROS ♥ said...

terharunya anak2 wat mcm tu.. :) hepy belated brthday untuk asben akk :)

Ya ALya said...

selamat hari lahir untuk suami akak....

BERT said...

epi bsday utk asben akk juga ye mg diluaskn rezeki dpnjgkn umur ya kak..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari lahir buat suami akak :) :)

LYAfrina said...

alahai..sweetnyer anak2 akak.. pandai dia org nak raikan hari spesel papa dia.. mesti papa sgt2 terharu dgn usaha anak2 hasilkan kad utk papa.. klo la lya..blh ngalir air mata terharu ni