TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, January 31, 2013

NAILI'S PLACE - SENTUL


Salam Semua......


Makan malam meraikan besday hubby di Naili's Place Sentul
Terima kasih papa belanja kami semua makan







(mula-mula duduk disini tempat dah penuh....)





(pindah pula kesini, duduk dalam pondok selesa bila makan duduk bersila nih.......)



(ice lemon tea & milo RM 3.90 segelas...)



(lasagna RM 12.90...)



(tomyam noodle RM 9.90..........)



(chicken burger RM 12.90.....)



(sizzling beef/lamb RM 27.90.........)





p/s - esok cuti sempena hari wilayah, bestnya cuti lagi.............



T.E.R.I.M.A  K.A.S.I.H  kerna sudi singgah sini..............

27 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

menarik ni!!

Ena's Palace said...

Hepi besday utk hubby ye...
Meriahnye makan2 tu...

Nens Collection said...

macam best je tempat ni..;)

lieyalatif said...

nampak sedap2 menu tu kak....yg penting dpt raikan hari bersejarah org kesayangan kan kak....

Rai Ourkizuna said...

bestnya siap ada pondok boleh duk bersila..

nak cuti jugakkk!! hehehe..

mamyharraz said...

nampak menyelerakan semua mknan..
tempat pun cozy je siap ada pondok.

Qashmere said...

Ada lagi ke tempat ni. Lama jugak dia bertapak di situ.

Saya ada juga beberapa kali pergi ke sini makan waktu zaman masih dara sunti dan study di MMU cyberjaya..kekkeke..

Anamarza Sue said...

Selama 4 tahun duk sentul dulu tak pernah masuk nailis ni. sabtu baru ni pun masa turun KL just sarapan kat grai sebelah Nailis je

amirah said...

ooo...kat sentul pun ada naili's ye..seronok dpt makan2 kat luar ...

norhidana miswan said...

tak penah sampai lg ke nailis nih, tp nengok menu n harga boleh thn...

Cho Zila said...

kawan akak kata sedap.. akak tak nah sampai lagi. teringin gak nak rasa tapi suami akakni susah beno nak tukar selera...

Tihara said...

wah sedap2 belaka, alhamdulillah :)

Acik Erna said...

assalam qhaifanur..seronok anak2 dapat meraikan papa kan..

jaa jaa said...

cam sedap jer lasagna tu... yum2... bestnya dpt celebrate ramai2 cmni..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronoknya dapat makan-makan bersama keluarga ye Nur... :D

p/s tempat tu menarik akak tengok :)

Ema Blog said...

selamat hari wilayah...org busday yg berbelanja erkh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat Ulangtahun utk HB...nampak sedap menu2 kat situ ya.Dah lama tak ke Sentul..zaman sek ren dulu rajin g umah mak sedare kat sentul :)

aanie said...

blh tahan gak harga dia....

bestnya org wilayah cuti esok...kami kena keje...huhu..

Fieda Rafli said...

papanya belanja mkn ye...

Fieda Rafli said...

moga main murah la rezeki papa pasni ye..

wahida said...

lama dah x singgah naili's ni...

best kan kak esok cuti lagi...yahuuuuu!!!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sedap² semuanye tu..harga pun boleh tahan jugak...

Selamat bercuti esok...^^

azieazah said...

Wahh nampak bahagia ceria semua meraikannya bersama-sama.

Tengok air dalam gelas besar tu jer dah rasa best!

Makan bersila tu yang unik.

Selamat Ulangtahun Kelahiran ya Papa!

liemaopurut a.k.a ana said...

Alhamdulillah....nampak bahagia ajer anak-beranak ni ;p.

Memang nampak menarik tempat ni. Bole la terjah nanti. Pape pun, selamat hari lahir buat suami nur.

QueeN TerataI said...

burger tu... sedapnya....

Ya ALya said...

terliur tgk semua food tu....kak nur makin muda lak ya tgk dlm pic ni...

♥ ROS ♥ said...

bestla akk suka kuar mkn2.. :) terliur tgk makanan tu :P