TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, December 19, 2012

BURGER NI PUN ORAIT JUGA....


Salam Semua.....

Malam tadi makan burger.....
Nampaknya hajat nak makan burger bakar belum kesampaian lagi.........
Burger ni pun kira sedap juga........



(burger ayam special.........)


(12 bungkus tuh...semua nak special he.he..)





T.E.R.I.M.A  K.A.S.I.H kerna sudi singgah sini............

23 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

burger biasa lagi best dari burger mahal...
hahahaha banyaknya kak sampai 12 bungkus

SYANI said...

Saya pun belum berkesempatan makan beger bakar.. Beger biasa pun sedap juga..

AnneRaini said...

byknya kak sampai 12 bungkus...hehe

Ijah EmoTemo said...

sedapnya burger!!!

Kakzakie said...

Sekarang penjual burger yg jual guna stall tepi jalan pun buat duit Nur sebab harga dia jauh lebih murah so jadi tumpuan ramai.

Tengok Nur sekali beli 12!! Untung dia kan.

::NureeN:: said...

klau lapo apa2 pon sedapkan.. bedal jerr janji kenyang :)

intanfirdaus247 said...

suka makan beger sg besi...sedap..kat mana ni kak nur

Anamarza Sue said...

orait dan best kan burger camni, buat sendiri pun boleh juga cuma feelnya beza sikit la

N i e Z a said...

byk nye kak 12 bungkus...aahh..burger cam ni pon sedap..janji special..pas tu taruk cheese..sedaap..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

belum merasa gak beger bakar...

hehe... semua beger special ye...

kalo moon pon minta special.. ada cheese..ada telur.. ngeeeee~

amirini said...

Assalamualaikum...

Comelnya anak2 akak makan burger... seronok tgk family yg makan bersama ni..
Salam Perkenalan dari AmiRini

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sekali sekala makan burger memang sedap... 12 biji banyak tu :D

ct rahani said...

amboi byknya beger kak.. kenduri beger nih.. hehe..

amirah said...

ala comelnya beratur makan..huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lama tak makan berger ni..teringin plak ni...

BERT said...

lame plak tak rase mkn beger huhu

fieda said...

beger gerai mmg sedap..

anie said...

tu dia sampai 12 sekali beli......beger bakar ke beger biasa sama je kak

anie said...

tu dia sampai 12 sekali beli......beger bakar ke beger biasa sama je kak

Rai Ourkizuna said...

aduk kaknur.. banyaknya..sekali 12.. hahaha..

saya pun belum merasa burger bakar tu sebenarnya..hehe..ingat first try nak buat sendiri :P

Cho Zila said...

ala buat akak teringin nak beli burgerni malamni sebab gerai burger kat rumah akaktu burger gini dia sedap oooo...

Ema Blog said...

burger biasa pilihan hati

Kesuma Angsana said...

sesekali layan burger juga hehehe