TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, December 21, 2012

BALIK KAMPUNG......


Salam Semua.....

Gembiranya dah jumaat hari ini, semangat nak balik kampung dah datang cuti lama lagi, lepas krismas baru masuk opis.....

Insya allah petang nanti lepas opis nak gerak ke Perak (yahoo nak balik my kampung, saya lahir di sitiawan manjung tapikan besar kat KL he..he...)

Ada apa yup saya nak balik kampung, ada kenduri kahwin anak pak cu lokman (adik arwah abah yang bongsu) di Seri Iskandar Perak pada 22/12/2012, ini kenduri anak sulung pak cu lokman...

Semalam tengok kat fb anak pak cu, jom kita tengok bilik pengantinnya cantikkan, tak sabar yong uji dan family nak balik ni nurul zafira.....



(kan dah kata cantiklah.......)



p/s - nanti bole jumpa adik bongsu hubby yang belajar di Uni. Teknologi Petronas tak jauh dari rumah pak cu lokman untuk beri sokongan sebab nak final exam., gud luck adik addha...... 


T.E.R.I.M.A  K.A.S.I.H  kerna sudi singgah sini............



25 comments:

Lynn Hamzah said...

drive elok2 yer...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik bilik pengantin...
Moga segalanye berjalan dengan lancar..

ieja amieja said...

assalam..
wah! semangat nak blk kg ye..
akk selalunya plg tdk 2 mggu sekali blk kg, tp cuti seklh ni jrg plk blk..ada je hal len yg nak dibuat..
semoga selamat dlm perjalanan nnt..

Anamarza Sue said...

Selamat bercuti..kitaorang tak dpt balik makin nk buka sekolah suami makin sibuk

AnneRaini said...

seronoklah nak balik kmpung..sy tgu ujung thn sbb ade cuti thn baru..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

take care..

SYANI said...

Lawalah bilik pengantin tu.. berbunga2 gitu... Selamat balik kampung kak.

Ijah EmoTemo said...

mesti seronok sgt ni hehehe

Qhaifa Nur said...

- (Lynn Hamzah)

insya allah...tq

- (LiLy @ MaMaQisTInA)

rasanya begitulah....suka

Qhaifa Nur said...

- (ieja amieja)

salam....
saya jarang blik kg...tak raya tau kenduri kawen je he..he..

- (Anamarza Sue)

selamat hujung minggu...

Qhaifa Nur said...

- (AnneRaini)

seronok nak jenjalan he..he..
bole cuci mata juga.....

- (Mrs. Eady)

tq...

Qhaifa Nur said...

- (SYANI)

lawakan...
pelamin tak tahu lagi he..he..mesti cantik juga..

- (Ijah EmoTemo)

moga dipermudahkan segalanya.....

lieyalatif said...

wah kakkkkkkkkkkkkkkk....mmg cantik....siyes cantik....lain dari yg lain lah...kaler pul tapi sweet

semoga sume berjalan lancar kak yeak...

Mama Vogue said...

Waahh tak sabar balik keja petang ni terus balik Perak ye :)
Moga2 semua nyer berjalan lancar..!

JaSSNaNi said...

syok balik kg.. saya tak dapat ler.. sampai lepas bersalin.. kena tunggu raya cina kot baru boleh balik kg..

Kakzakie said...

Tak terkata gembira bila sesekali balik kampung kan Nur. Kakak yg balik tiap minggu pun suka apa lagi Nur yg sesekali...

intanfirdaus247 said...

selamat balik kg..moga segalanya berjalan lancar

Jaa said...

wah, bestnya nk blk kg.. saya mgu dpn br blk..

man said...

Ati2 bawa keta yg pntg smpi ke kg..hehe

Tihara said...

sonoknya balik perak pulak..drive carefully hujan2 ni.. :)

Queen said...

wow.. meriah betulkatilnya...
seronok la anak2..budak2 la yg suka kalau kawen mawen gini...melopong je tengok =)

Ema Blog said...

selamat balik kampung kak..

mizz miaizzati said...

hoo tempat lahir kita sama...

Mrs Nageb said...

Wah selamat bercuti ;)

N i e Z a said...

bestnye blk kpg..selamat bercuti..hehehe...cntik hiasan bilik pengantin..