TEMAN ALAM MAYA KU......

Saturday, November 24, 2012

ALHAMDULILLAH...


Salam Semua.......


Petang ini dengan gigihnya cuba menyelesaikan masalah upload gambar penuh dengan tekun sekali....
Cuba untuk buat dengan sendirinya, alhamdulillah kini boleh senyum dan senyum.......
moga semuanya kembali ceria buat saya..................






Jalan penyelesaian buat saya untuk masalah ini dirujuk pada blog KLIK SINI, terima kasih LYAfrina....





Saya berblog ini pun kerna mereka insan tersayang.........
hubby dan anak - anak .............




T.E.R.I.M.A  K.A.S.I.H sudi singgah sini.......................





11 comments:

Anamarza Sue said...

rajin upload gambar cepat je , sampai limit ya.. saya banyak lagi space tuk gambar

intanfirdaus247 said...

ALHAMDULILLAH..:)

mamasuri said...

saya pun baru je sampai limit..hehehe..

Acik Erna said...

assalam Qhaifa nur..ramai yang dah mengalaminya..sampai masa acik nanti tak tau la macam amna nak buat..acik bukan pandai sangat walaupun ada tunjuk ajar dari kawan2

Rai Ourkizuna said...

ramai blogger kena kan kak..harap2 space saya banyak lagi..haihh..

Cho Zila said...

akakpun mengalaminyer.. terima kasih untuk lya gak.. kalau tanpa bantuan dia hilangler arah akak nak berblog...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alhamdulillah..masalah selesai..dan boleh tgk pic akak... lagi2 si gadis kecil yg comel itu :)

AnneRaini said...

yay dah boleh update mcm biasa...alhamdulillah

norhidana miswan said...

musim kot kak, dana pun baru kene aritu kebetulan ramai gk kwn2 yg kene masa tu... eheheh tp lega kan bile dh ok

LYAfrina said...

alhamdulillah... dah settle kan.. lega....


Ema Blog said...

ramai yg terkena..