TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, October 11, 2012

PRINCESS NURIN AIDA AEISH......


Salam Semua........

Comel bak sang puteri aeish bila sarungkan crown kat kepalanya.

Crown dan bintang sakti ni aeish dapat semasa pergi besday parti baru ni..budak gegurl saja yang dapat, apalagi bila aeish tak perasaan cepat-cepat mamanya simpan dalam almari he..he..












32 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hai tuan puteri :)

hehe

lieyalatif said...

OLOOOO comey sgt kak...kemain lagi bercrown n bertongkat sakti....dah mcm princess dah hehehehe...kreatif betul yg buat party bagi mainan gini kat budak2....mesti budak2 hepi kan.....

:: Mrs.Eady :: said...

comel! :)

Huda said...

Cantik!! Cam princess

Fieza79 said...

amboi comel nya crown dgn tongkat sakti nya..nk mntk wish lah..hihii

Kakzakie said...

Teringat cerita kanak-kanak cinderella bila Aeis pegang magic stick tu Nur... ting.. terus dapat baju cantik. ting.. lagi dapat kasut hihi...

Zana Adieyza said...

comeyyyyy.. mmg nmpk mcm princess pun...

Kesuma Angsana said...

comesy sungguh ler hehe

Qhaifa Nur said...

- C.M.A @ CikMoonAdnan

tuan puteri say hai juga he..he..

- lieyalatif

siap ada tongkat sakti lagi....idea yang bagus ni...utk meriahkan lagi besday....

Qhaifa Nur said...

- Mrs. Eady

comel...tq

- Huda

macam tuan puteri hik..hik..
comel sekali.....

ct rahani said...

alololo comelnya princess sorang nih.. sweet sgt!

Qhaifa Nur said...

- Fieza79

seronok sesekali anak gegurl bergaya begitu Fieza.....

- Kakzakie

setuju Kakzakie teringat citer cinderella..mintak semua dapat.....

Qhaifa Nur said...

- Zana Adieyza

mekacih..mekacih...

- Kesuma Angsana

selalu tgk pic ni...suka sangat

Qhaifa Nur said...

- ct rahani

ada dara pun sorang je..cantik tak cantik kena puji cantik juga kan..kan..

Qaseh Suhaida said...

macam puteri betul la...


salam kenal...

Tihara said...

cute nya dia..mcm puteri :)

dwaty said...

plingggg... nak nak tukar sape jadi putera???? hehehe

Qhaifa Nur said...

- Qaseh Suhaida

sekali pandang je he..he..

tq singgah.....

- Tihara

tq Tihara....

Qhaifa Nur said...

- dwaty

seronok kalau gitu...ooo impian yg akan jadi kenyataan hik..hik..

Ema Blog said...

comel sang puteri

BERT said...

kalo pkai gaun kembang ni kompom dah macam pari2 hehe comel2..

aanie said...

comel betul....
kreatif jgk kan bg crown masa besday party...

eB said...

sukerrrrrrrrrrrrr tau... comel :)
kalo la aerish tgk nih... musti tuntut punyerla... hik3

Kak Nik Ja said...

nurin..meh auntie nik nak pinjam bleh???haah..sah2 tak bleh tu..hihi
kang nak mandi jgn tak nak bukak udah lerr!

Acik Erna said...

assalam Qhaifa..comelnya tuan puteri tu

azieazah said...

Tu nak magic sapa tuh?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..comeiinye..sweet senyuman dia..^^

munna said...

comelnya princess akak ni....

Bitt (doubeIS) said...

alahai comelnya..
bestnya ada anak pompuan..hehee
salam kenal ;)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

princess, ada tongkat sakti tu ce buat magik skit, blingggg..hehehe

ieja amieja said...

dah ler comei..bertambah2 comei bila pakai crown tuh..

Anamarza Sue said...

Bergaya sakan la anak dara ni ya