TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, October 12, 2012

NAIK LRT LAGI.......


Salam Jumaat Semua........

Tengoklah gelagat anak-anak bila dapt naik LRT, tak nak duduk diam mulut asyik pot pet, pot pet itu ini

Selalu pandang dari bawah saja kali ni bawa naik LRT best sangatlah tuh. Kalau naik LRT ni selalunya dari Sentul ke Bandaraya saja bukannya apa malas nak tempuh jem kat jalan TAR.......







27 comments:

Tentang Kita said...

akak duk kat area sentul ker?

BERT said...

sy dlu duk sentul mmg guna lrt la tiap masa huhu

Fieza79 said...

cpt mudah dn pantas..yg pnting tk semk perut tgk jem sana sini..

Qhaifa Nur said...

-Tentang Kita

rumah lama kat kg puah...sekarang taman batu muda KL...aaaa dekat ke kita ni......

-BERT

cepat dan x tempuh jem...

Qhaifa Nur said...

-Fieza79

setuju sangat tuh Fieza..
kepala pun x berserabut he..he..

Tihara said...

seronok kan naik lrt..dah lama tak merasa :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Seronok diorg..sama mcm Qis..time puasa nak balik kg tu..transit jap kat KL..sempatlah bawa dia jaln2 naik LRT...kemain suka dia... :)

Qhaifa Nur said...

- Tihara

yg tak bestnya bila LRT penuh he..he.

- LiLy @ MamaQiStInA

mmg seronok...tak nak dduk diam dibuatnya...org pun x boleh nak marah mmg perangai budak2 gitu...

Aishah Jahirah said...

yg penting xterperangkap dlm jem kan...

norhidana said...

kalu anak akak jenis behave takpe senang nk bwk naik lrt, mmg mudah kalu dkt ngn lrt nih, tak pyh susah nk tempuh jem lama2...

AnneRaini said...

budak2 memang sukakan..kite je yg dah tak kuasa..hehe

amirah said...

amboih seronok masing masing..

Qhaifa Nur said...

- Aishah Jahirah

lega rasa yek....

- norhidana

nasib baik anak2 dah besar dana...kalau tidak pening juga..
selalunya kalau nak jalan TAR je naik LRT ni...sekarang parking dah mahal

Qhaifa Nur said...

- AnneRaini

sekali sekala naik syok juga...
sekarang naik x pakai tiket, guna coin..dah berubah sekarang...

- amirah

tuh yg ralek pandang bawah saja..

Anamarza Sue said...

sama cam anak-anak, kalau turun KL sibuk ajak naik ni

Cik Awin said...

singgah cni...sy dh lm follow blog akak, akak x perasan kot ;)

Kakzakie said...

Macam adventurelah sebab adik-berdik kan best kalau sorang-sorang lain Nur... ini ada teman berbual mestilah seronok:)

Nazayiena said...

Seronoknya anak2 tu naik lrt.
Salam kenal dr kak Nurul dan follow.

eB said...

best tgk drg... behave... aerish n aed dolo nek lrt & komuter, pelok mama n babah drg. drg takot... ha3

azieazah said...

Sebenarnya lebih cepat naik LRT ni berbanding drive sendiri. Lagipun dalam LRT sejuk dan nyaman. Bleh layan lagu kat telinga – pasang earphone kat hp.

NM03 said...
This comment has been removed by the author.
NM03 said...

nnt qays besar, nk bawak dia naik lrt, putra, komuter, monorel dan lain2

Zana Adieyza said...

zana dh lama x naik LRT.. budak2 mmg suka kalau naik LRT ni..

nur anis said...

seronok bebudak tu..:)

eima said...

even dah 8 tahun aku dok sini aku tak penah naik LRT

Ema Blog said...

suka benar anak-anak naik LRT

munna said...

munna pun teringin nak bawa anak2 naik lrt... klu pergi kl..diaorg sibuk tunjuk keretapi lalu atsa kepala