TEMAN ALAM MAYA KU......

Saturday, October 20, 2012

CELOTEH HARI SABTU.....


Salam Semua.......

Ingatkan opis tutup rupanya buka so kena kerjalah sebab nanti ada orang LHDN Bahagian Tax nak datang opis kena prepare apa yang patut........ 

Aiman pula ada kelas kokurikulum pagi ni lepas tu baru kami gerak pergi Puchong rumah MIL, dengarnya atuk yusuf asyik sebab nama kami semua he..he.. rindu lah tuuuu..... 

Dari tingkap opis saya nampak bendera kelantan berkibar pada kenderaan masing-masing, saya pula yang berdebar pasal bola malam nanti, apa-apapun semua tak sabar yup.....

Pada semua kengkawan selamat berhujung minggu........




8 comments:

Tihara said...

as salam,

happy weekend wiil be..saya tk tgk kut bola :)

Qhaifa Nur said...

- Tihara

happy weekend juga.....

adyna said...

HEHEHE KITE TGK SIAPA YG MENANG :)

SALAM KENAL :)

ieja amieja said...

harap2 ATM menang la ye..

sal-nurbeena said...

atuk dah sebut2 tu tentu rindu teramat2. Selamat berhujung minggu

maya amir said...

slmt berhujung minggu juga:)

munna said...

happy weekend juga buat akak....

eB said...

dtg dgn senyuman sbb dh isnin ;p