TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, October 19, 2012

BESDAY GIRL 3 TAHUN......


Salam Semua.....


Hari ini 19/10/2012 besday satu-satunya puteri kesayangan mama papa siapa lagi 
Qhaifa Nurin Aida Aeish Binti Khairul Anuar....... 
ke 3 tahun.........

Pagi tadi bawa aeish pergi KKIA check up 6 bulan sekali, alhamdulillah tiada masalah tinggi naik, berat pun naik tapi mama kena kasi gemuk sikit aeish biar cantik kata nurse tadi.......


Ini pula luahan mama buat aeish busyuk.......

  • kehadiran aeish penyeri mama papa dan abang-abang
  • kehadiran aeish menjawab persoalan semua "adakah mama tiada rezeki menatap wajah seorang puteri sendiri"
  • kehadiran aeish akan jadi peneman mama dikala sunyi, sahabat malah pendengar setia mama nanti, insya allah.............





selamat hari lahir sayang....
semoga membesar dengan sihat, selalu dimurahkan rezeki dan menjadi seorang anak yang solehah........



28 comments:

mama maman aka yana said...

happy berday aeish..:)

SYANI said...

Happy birthday Aiesh... dah besar dah dia..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari lahir buat aeish..

smga membesar dgn sihat, menjadi anak yg taat dan solehah :)

JaSSNaNi said...

SELAMAT HARI LAHIR buat AEISH... semoga membesar sihat dan menjadi anak yang solehah.. amin...

AnneRaini said...

selamat hari jadi Aeish... semoga jadi anak yg baik. Insyaallah.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy 3rd B'day Aeish..moga membesar dengan sihat & menjadi anak yg solehah..~

Nens Collection said...

bunga mama sorang ni ye..
hepi besday sayang..be e gud gerl!

qemaishak said...

happy birthday Aeish...moga jadi anak yang baik & solehah:)

Qhaifa Nur said...

- mama maman aka yana

tq mama maman....

- SYANI

kejap dah 3 thn...

Qhaifa Nur said...

- C.M.A @ CikMoonAdnan

mekasih....
moga aeish jadi anak yg solehah....

- JaSSNaNi

tq...begitu juga yg mama dia harapkan....

Qhaifa Nur said...

- AnneRaini

insya allah....

- LiLy @ MaMaQiStInA

besday aeish jatuh hari jumaat, moga akan mendapat keberkatan dariNYA, amin....

Qhaifa Nur said...

- Nens Collection

segala bunga juga aeish nih...
tq Nens.....

- qemaishak

tq...
moga aeish jadi gud girl juga....

Ijah EmoTemo said...

Happy Birthday Aeish! Semoga jadi anak yg solehah :)

Kakzakie said...

Happy 3rd birthday Aeish sayang... bila potong keknya:)

Moga terus bahagia bersama keluarga.

QueeN TerataI said...

happy birthday gegurl... semoga menjadi anak yg solehah...

p/s: sebaya dgn anak Queen..

ieja amieja said...

hepi besday aeish..kiut sgt dia dgn matanya yg bulat tuh..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

happy besday aeish... sgt2 kiut lah dia.. moga jadi anak yg solehah & peneman ibu yg setia ye... satu2nya anak dara yg akan jd kwn baik mamanya.. hehe...

aeish nurse suruh gemuk ye... kalau kakak alin pulak nak kena kuruskan sikit.. aduhaii... payah ye... hehehe...

Qhaifa Nur said...

- Ijah EmoTemo

tq Ijah.......

- Kakzakie

tq Kakzakie...
insya allah petang/malam baru potong kek....

Qhaifa Nur said...

- QueeN Teratal

tq QueeN....
mmg perasan anak QueeN ada sebaya dgn aeish.....

- ieja amieja

buah hati pengarang jantung mama he..he

Qhaifa Nur said...

- MaDiHaA a.k.a Ratna

tq MaDiHaA...
kalau ada gegurl lebih seronok juga...tak ada rezeki nampaknya...
aeish pandang mama...mama pandang aeish saja..

kurus salah..gemuk kena marah..mmg pening he..he..

Kesuma Angsana said...

hepy birthday ggirl moga jd anak terbaik dunia akhirat ye

Tihara said...

as salam,

alhamdulillah, yang ke5 barulah puteri,putera2 boleh jaga puteri..happy birthday aesh :)

❤Kamsiah❤ said...

hepi besday sweet...

tun_telani said...

happy birthday aiesh.. semoga menjadi anak yg solehah ^^

Jna marcello said...

hpy burfday budak comeyyyy ;)

Acik Erna said...

happy birthday Aeish..mama dah buat kek birthday yang sedap untuk Aeish ke

isya said...

happy birthday aeish

munna said...

happy birthday byat aeish.... semoga menjadi anak yg soleh