TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, October 22, 2012

AEISH POTONG KEK.....


Salam Semua......


19/10/12 jam 8 malam kami semua meraikan besday girl aeish ke 3 tahun. Simple tapi meriah bersama seisi keluarga dan jiran berdekatan saja. Malam tu pula hujan turun dengan lebatnya, kira hujan rahmat juga.....





(kek aeish sponsor dari adik bongsu saya, sedappp.........)



(menu malam tuh simple - domino pizza 4 jenis, spiral pasta, nugget & kentang goreng...)





(seronok aeish potong kek.......)
(teringat pula aeish ada crown terus pakai........)





(tetamu cilik aeish malam tuh..abang-abangnya, seorang anak buah dan 2 orang anak jiran ..........)

33 comments:

Nieyl said...

hepi besday...semoga menjadi anak yang solehah...:)

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
wow.. aeish potong kek ye.. sedapnya kek dia.. :) sonok gugurl ni kalau org wat besday party camni kan.. teruja betul dia.. siap ngan crown princess lagi.. :) comel betul..

ainnoraini said...

Alaaa...comeynye dia..
Semoga jd ank yg solehah...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nur.HAPPY BALATED BIRTHDAY tuk aeish.Comelnya pakai crown!
Simpankn acik atie sepotong ya..:D

adyna said...

seronok nyer birthday gurl dpt pakai crown ;)

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhh siap bercrown lagi hah princess sorang nie heeheheh...

betul tu kak, cantik kek tu...lieya suke tgk ....sonok budak2 dpt mkn sedap2 yek....

Kesuma Angsana said...

wah kek tu nampak sedap!...

anie said...

ohh..sweetnyenye bzday gurl nie..
happy bzday laling...semoga jadi anak yang baek ye...

Qhaifa Nur said...

- Nieyl

tq...begitu juga diharapkan..

- JaSSNaNi

wsalam...
kat umah ada crown terus pakai mmg nampak comel anak dara sorang ni...
keknya pun sedap juga...

Qhaifa Nur said...

- ainnoraini

betul tu, sungguh comey (terpuji pulak)...

- azatiesayang

wsalam...
tq wish kat aeish...
kek dah habis, tak tunggu lama he..he..

Qhaifa Nur said...

- adyna

seronok aeish malam tu...
alhamdulillah selesai sudah...

- lieyalatif

kali ni pakai crown pula....
bila ada kek, yg lain tinggal dulu..

Qhaifa Nur said...

- Kesuma Angsana

kek black forest KA.....
sedap juga....

- anie

mekacih....
moga aeish jadi anak yang baik, insya allah.....

Kakzakie said...

Amboi bagaikan puteri betul malam itu ye siap pakai crown lagi. Cute dan comellah:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comelnye b'day girl..siap pakai crown tu..Nampak sedap kek tu..^^

AnneRaini said...

kek tu memang nmpk sedaplah..

QA's ~ mamapapa said...

hepi bday lil cute gurl aeish :) smoga terus mbesar jd ank gadis yg solehahg,amiinnn...jmput follow sy kmbali ye,mama aeish :)

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday syg :)

Qhaifa Nur said...

- Kakzakie

betul tu Kakzakie macam puteri...
simple tapi meriah....

- LiLy @ MaMaQiStInA

nasib baik anak2 tolong ingatkan mama tentang crown ni....
kek, sedap juga....

Qhaifa Nur said...

- AnneRaini

black forest kek....
lembut bhagian dalamnya...

- QA's - mamapapa

tq QA's...
begitu juga diminta amin, amin...

tq singgah & follow....

Qhaifa Nur said...

- Mrs. Eady

tq..tq...

eB said...

hepi besday princess :)
alamak ader crown la... maner nk carik nih? hu3

dwaty said...

happy birthday princess...

tengok kek... teringat kisah semlam... nanti saya share... hehehe

qemaishak said...

alahai comel je birthday girl tu...kek pun nampak sedap:)

Qhaifa Nur said...

- eB

tq eB...
mana nak cari crown ni tak tahu pulak...

- dwaty

tq...
wahh..ada citer pasai kek ke...tak sabor nak tahu...

Qhaifa Nur said...

- qemaishak

bila dah pakai crown tuh tak nak tanggal..suka betul aeish...
kek sedap juga.....

aanie said...

untung dpt crown tu....blh ulang pakai kan kak....

hepi besday aeish comel....

Dkna Abza said...

sedapnyaaaaa kek...huhuu..nak cikittttt :0

Nens Collection said...

hehe..sukernyer die..comel ade crown!

azieazah said...

Seronoknya dapat menggembirakan budak-budak. Crown dia cute sangat!!

norhidana said...

cantik kek aeish tuh... simple2 tuh lg best kak, menu pun mmg sesuai utk bdk2 mcm aeish n the geng hehehe...

~aYu~ said...

anak ayu pun ada crown camtu gak siap ada koleksi gak. tp time birthday dia yg tema princess takde lak dia nak pakai.. huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelnyer aeish...dah mcm princess

eima said...

sah kak ...confirm mmg u berjiran ngan my SIL ... gambo alif ngan omey ade ...yeay