TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, October 16, 2012

BILA AIMAN PERGI ROMBONGAN........


Salam Semua.....


Beria-ria aiman nak pergi rombongan kelab sains dan matematik sekolahnya. Bila saya dengar ke pusat sains, petrosains KLCC dan kilang coklat mulalah kurang setuju almaklumlah pusat sains dah 3 X pergi. Pujuk macamana pun tetap pergi juga...last-last papa dan mama pun lembut hati 

Bila adik-adiknya dengar along nak pergi kilang coklat macam-macam yang dipesan. Bila along balik bukan coklat yang direbut tapi permainan yang dibeli dipetrosains




(spek mata ajaib kata aiman....)



(semua tengah tunggu along pakai spek mata....)



(along asyik cantum badan kumbang.......)







(memang kelakar bila anak-anak pakai spek ni....ketawa besar kami semua)







(kilang coklat Beryl's rupanya...pandai juga aiman pilih coklat,  dark coklat paling sedap........)

26 comments:

AnneRaini said...

wah pergi kilang coklat.. pandai die beli coklat ye. sy agaknya borong seguni kalau pergi sana..hehe

Tihara said...

as salam,

hehe, mcm2 kerenah ada..lucu la, pandai dia berbeli..coklat tu dapat free ke..sonoknyer :)

mamyharraz said...

hehe comel je pakai spek tu.
wahh banyak coklat..nyums

lieyalatif said...

hahahaah tegelak2 lieya tgk pic pakai spek tu kak...takut pun ade hah heehehehe...

wah hasil lumayan le kalo melawat kilang coklat kak....sedap2 tuu coklat2 beryl's niehhh

Nn said...

comel la spek tu. pinjam bole?

Nens Collection said...

hehe..comel je spek tu..cantik!

aiman pon pandai beli coklat ek..biasa gegerl la yg excited bab2 coklat..bagus lah kan..pandai die membeli brg2..maianan pon boley,makan pon boleh..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hehe..comel spek tu..^^

Pandai Aiman shopping coklat..sedap² semua tu..~

L said...

hehe.. waa. sonok kot p .. aish.. L penah p sekali je time dajah 6.. huu

jom baca kejap.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/10/apa-tanda-bersyukur.html

Qhaifa Nur said...

- AnneRaini

budak sklh klau gi sini, coklat mmg dpt murah tapi takut nak beri duit byk2 pula...takut hilang

- Tihara

salam,

coklat kena beli RM 50 juga tuh...

Qhaifa Nur said...

- mammyharraz

mmg kelakar...
2 hari makan je habis coklat tuh he..he..

- lieyalatif

budak2 lieya macam2 dia beli...
rombongan sklh x sah pergi kilang coklat, bawa duit ajalah......

Qhaifa Nur said...

- Nn

comelkan...


- Nens Collection

anak dah makin besar Nens, selalu tgk mama papa beli coklat..itu juga yg dia beli...katanya mama kan suka

Qhaifa Nur said...

-LiLy @ MamaQiStInA

allhamdulillah, pandai juga aiman membeli...

- L

skrg budak tadika dah mai kilang coklat...kita dulu darjah 6 yup...

QueeN TerataI said...

pandainya abg aiman membeli belah yer... sedapnye cokla tu.. nk sikit bole? hehehehe

hehehe mmg kelakar la cermin mata tu...

Kakzakie said...

Itulah Nur... walaupun lelaki dan masih kecik lagi tapi dah nama pun Along pandai dia beli ole-ole utk adik-adik dia. Suka kakak tengok:)

Tentang Kita said...

lucu la spek mata tu......saya sgt suka mkn coklat

Qhaifa Nur said...

- QueeN Teratal

tak sangka pandai juga aiman shopping....

- Kakzakie

betul 2 Kakzakie bila along ok, insya allah dia pula akan take care adik-adiknya...
laki/pompuan tanggungjawab dah sama skrg kan...

Qhaifa Nur said...

- Tentang Kita

saya pun suka coklat....

eB said...

ader kesah klakar nk bagitau nih, eB benornyer agak takut tgk spek tuh... ngeeeeeeeeee

amirah said...

comelnya...

Anamarza Sue said...

Bestnya lawatan ke kilang coklat.

Qhaifa Nur said...

- eB

akak pun ada prasaan mcm tuh juga he..he..

- amirah

tq...

Qhaifa Nur said...

- Anamarza Sue

kalau kita yg pergi, habis smua coklat kena borong hik..hik..

KhaiRin : anies said...

aiman, aunty nk minta sket coklat bleh??? ;-)

munna said...

pandai Aiman membeli ye.... cute lah cermin mata ajaib tu

teringin nak bawa anak2 ke petrosains tu....

fieda said...

comel jer sume pakai spek tu..pandai abgnyer beli coklat..

syariza09 said...

klakarnya tgk spek tu, pandai dia bli...leh gak yg lain dpt merasa pakai