TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, September 19, 2012

UNDANGAN PENGHUJUNG SYAWAL........



Salam Semua

2 hari berturut-turut dapat undangan open house. 2 hari jugalah gantung periuk, keluar pagi balik malam hari, badan punyalah letih jangan cakap mana tak asyik makan-makan sesaja dan tempuh jalan yang jem.

Tahun ni hepi sangat sebab kunjung mengunjung dapat dipenuhi dan lagi hubby cuti lagilah hepi.........


Sabtu 15/09/12

1. Jamuan Aidilfitri di Taska Afnan / Aeish

2. Rumah Sepupu Arwah Abah (Mak Lang Aishah)









(Menu- makan tengahari nasi putih dan pelbagai jenis lauk pauk..best...)


3) Glenmarie Residences (Kakak sepupu)



( setiap tahun mesti ada kambing bakar/golek, tahun ini 5 ekor...)


(posing depan kereta ferari...)




4) Seksyen 7, Shah Alam

5) Pergi I-City........




( dan kebetulan rumah anak tiri Mak Cu dekat dengan I-City apalagi hubby nak masuk juga......
jam 8.30 malam kami semua masuk....cerita ini akan menyusul kemudian....)

30 comments:

Nens Collection said...

SERONOKNYER..SY TAHUN NI ADALAH PALING KURANG JEMPUTAN RAYA, JD SEMPATLAH ABESKAN QADA + PUASA SYAWAL..HEHE..KALO TAUN2 LPS..LOBANG2 AJEK..ALHAMDULILLAH

♥ ROS ♥ said...

Wah best mkn.. Yang penting tak perlu masak..hahhaha

AnneRaini said...

tak byk oepn house sy pergi thn ni...sbb kawan2 sy kat KL ni tak ramai.

Kakzakie said...

Kalau dah makan sana-sini memang gantung periuklah Nur. Kalau masak juga siapa nak makan.

Kambing golek 5 ekor huiii... best betul:)

KhaiRin : anies said...

kenyang la akk ya mkn free ;-)

anie said...

Hahaha..suka ayat gantung periuk tue....

meriah tul open houz yg khemah purple tue..da macam kunduri kawen

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh..meriah mkn!

Kesuma Angsana said...

mkn2 hari tu sampa skarang KA masih teringat2 lagi hehehe sampai e na ceri beri

Sue-Rya Qistina said...

amboi..meriahnya raya akak :)

JunAina said...

Raya2 yang ada kambing golek...terbaekkk..

Akak tahun ni jemputan ada tapi tak larat nak gi semua. Biasanya yg jemput teman2 rapat jadi takkan nak makan2 dan balik mesti nak gossipping dulu...hehehee...

eB said...

jelesnyer. meriah :)

QueeN TerataI said...

SYAWAL KALI ni Queen xde pun pergi ke open house kak... sgtlah xde daya.. cuma pergi open house rakan blogger je sebuah rumah.. :)

Qhaifa Nur said...

Nens Collection -

tahun ni hepi..banyak pula undangan..
rezeki juga tuh......

ROS -

suka cuti masak2 hik..hik

Qhaifa Nur said...

AnneRaini -

inipun rumah saudara mara, kawan tak ada pula jemputan....

Kakzakie -

thn ni kambing golek lebih sikit...dengarpun macam tak percaya...

Qhaifa Nur said...

KhaiRin : anies -

alhamdulillah, kenyang juga tapi tak semua dapat makan....

anie -

khemah purple umah mak cik makanan mmg best, ala2 kampung juga...seronok dapat makan nasi putih....

Qhaifa Nur said...

Mrs. Eady -

betul tu, meriah dgn makanan......

Kesuma Angsana -

terlebih makan pun susah KA, itu yg takut sakit perut.......

Qhaifa Nur said...

Sue-Rya Qistina -

meriah raya akak tahun ni...

JunAina -

raya kalau ada kambing golek, menu lain tinggal belakang ha..ha..

Qhaifa Nur said...

eB -

jangan jeles......

QueeN Teratal -

tak pa tahun depan mungkin ada undangan...

Hanis Azla said...

meriah betul kan beraya-raya.. bestkan dapat saling kunjung mnegunjungi.. macam2 makanan dapat rasa..

ibundo said...

bundo datang bawak cekodok jagung hehe..

MamaEma said...

time bulan syawal aktiviti di dapur kurang..hehehe

dah lama tak ke i-city..baru pergi sekali jer

BERT said...

sy kurg jmputn ry thun ni.. bz dgn adik kwin aje hehe.. tgk mkanan2 tu ptg2 gini trus jd laporrr

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best byk open house..boleh gantung periuk.. :)

fieda said...

saya taun ni pun kerang dpt jemputan..ok la kurang sikit mkn2..hihi

munna said...

suka pergi jamuan raya.... teringin nak ke Icity tu....

::NureeN:: said...

wah meriahnya.. best2..
i-city, nureen g bln 6 ari tue, msk snowwalk.. tue yg sakit2 bdn sbb jatuh hhee

norhidana said...

wahaaa bestnyer kak, mkn n jln je kejenyer kan

Anamarza Sue said...

Tahun ni pergi sebuah je rumah opeh house , tak ramai yg buat tahun ni

TiranaAduka said...

jeles tau...ekeke.gurau je sis

TiranaAduka said...

jeles tau...ekeke.gurau je sis