TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, September 25, 2012

SUKAN TAHUNAN 2012.......


Salam Semua.......

Sabtu lepas pergi sekolah aiman/azeem sebab ada sukan tahunan 2012. Saya pergi dengan adik serta anak-anak hubby kerja. Sepanjang malam hingga ke pagi hujan turun. Nasib baik jam 7.30 pagi hujan berhenti. Dah hujan keluar lambat sikitlah.

Azeem masuk acara isi air dalam botol bagi tahun 2 dan kumpulan beliau dapat tempat ke 3. Dalam pada tu sempat tengok gelagat anak-anak pra sekolah dan pelajar-pelajar khas bersukan, gelagat mereka menghiburkan hadirin yang hadir.






(guru besar (baju putih) dan pengerusi PIBG sekolah (baju merah)



(berkumpul didewan untuk taklimat)



(pelajar pra sekolah buat persembahan)



(pelajar kanak-kanak khas bersukan pula sambil dibantu oleh guru-guru)



(azeem baju hijau dan rakan  tengah ready....)



(sarapan pagi makan nasi lemak time inilah terlepas nak tengok azeem sukan ........)



(tahniah buat azeem kumpulan beliau dapat tempat ke 3....)






20 comments:

aanie said...

husband akak polis ke?

cayalah azeem dpt bwk blk pingat...dulu time sukan bangga giler kalo bwk blk hadiah....

TiranaAduka said...

salam,
Anak ta tahun ni belum lg.mggu dpan kot

JaSSNaNi said...

Tahniah azeem.. dapat adiah.. :) best kan sukan2 budak2 kan.. kita yg terlebih teruja sebenarnya.. hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Azeem dapat tempat ke3..happy jer tgk dia..^^

Nens Collection said...

tahniah azeem..sonok kan kalo leh g tgk die bersukan..die pon jd semangat sbb parents dtg..;)

CA said...

Tahniah Azeem...mesti semangat dia lari mak dia datang w/pun mak dia dok menjamu nasi lemak..dok tgk dia berlari hehehe..

Qhaifa Nur said...

aanie -

sbb tgk sek anak kat tmn koperasi polis hik..hik.. hubby bukan polis...

masa latihan dpt no. 1, bila hari sukan dpt no. 3...alhamdulillah juga..

TiranaAduka -

wsalam...
sekarang tgh practis la...

AnneRaini said...

seronokkan tgk anak2 kecil bersukan...

Kakzakie said...

Ada juga hadiah buat kenang-kenangan bila besar kelak..

Qhaifa Nur said...

JaSSNaNi -

tq...
sekarang kat umah tgh kumpul medal anak2...bangga tgk byk yg mereka dapat.....

LiLy @ MumMyQiStInA -

tumpang hepi juga .......

dhiashahida said...

menang ke x tak penting. yang bestnya dapat luangkan masa tengok dorg makin besar..makin aktif...seronok tgk..:)

dhiashahida said...

menang ke x tak penting. yang bestnya dapat luangkan masa tengok dorg makin besar..makin aktif...seronok tgk..:)

che mid said...

Salahkan nasik lemak pulak ya.. ha ha , agaknya kalau ibunya tengok azeem tentu boleh jadi johan..

Ema Junaiha said...

seronok tengok anak bersukan..kita yg over excited dari belakang...hehehe

::NureeN:: said...

teringat zmn sek dlu, nureen skali dpt no 1 lari 200m & lompat tinggi hehehe

LYAfrina said...

tetibe rindu zaman skolah dulu..klo dulu2 sukan sek rendah..hadiahnyer tuperware la.. duk mgumpul la dulu2

LYAfrina said...

tetibe rindu zaman skolah dulu..klo dulu2 sukan sek rendah..hadiahnyer tuperware la.. duk mgumpul la dulu2

lieyalatif said...

best2...meriah kak....tingat zaman sekolah dulu, tapi lieya ni kaki bangku tak aktif sukan ekeekekeke...

alahai, sian..gara2 nasi lemak terlepas tgk sukan...takpe kak, next year make sure bekpes awal2...

Hanis Azla said...

seronok tgk gelagat budak2..

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..